hur man hittar en ortodontisk kontor

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-17
Oavsett om du behöver en ortodontist för dig själv eller ditt barn , är det viktigt att du gör lite efterforskningar innan du väljer en läkare . Ortodontisk behandling är oftast en lång process som varar allt från 6 månader till några år . Du vill inte vara fast med en läkare du är missnöjd med och överlämnande till en annan praxis i mitten av behandling kan vara besvärligt och ofta stressigt . Dessa är några tips på hur du vet vad du får in innan du börjar

Du behöver : .
tid, arbete och tillgång till internet .


1 .
Först och främst, börja med att lokalisera alla ortodontister i ditt område . Titta i en nyligen Gula sidorna för namn och annonser . Du kan också använda online gula sidorna för att söka också . Krafsa ner en lista med namn och nummer på de kontor som finns i ditt område . Om du är villig att köra lite längre kan du lägga till kontor i andra städer , kom bara ihåg att du kommer att göra många resor till deras kontor och det kan vara mer praktiskt att vara närmare hemmet .
2 .
Nu när du har några telefonnummer , ring kontor och ta reda på vilka dagar de är öppna och vad deras timmar . Är de öppet på fredagar ? Har de en satellit kontor att de är i vissa dagar ? Har de öppnar tidigt på vissa dagar eller nära sent ? Dessa är alla viktiga faktorer som du behöver veta innan handen .
3 .
Fråga runt för rekommendationer. Prata med vänner , arbetskamrater och till och med kassörskan på Wal- Mart som har tandställning . Nuvarande eller tidigare patienter har i regel att kunna berätta för dig om du vill använda denna läkare och varför . Fråga dem om de är nöjda med sin behandling hittills och om de är färdiga med behandlingen fråga dem om de skulle använda samma läkare igen om de behövde .
4 .
Kolla på nätet för en webbplats för kontor du ska besöka . Om det finns en sida om läkare , läsa och se var de gick i skolan och hur länge de har varit i praktiken . De flesta webbplatser har också en plats för kommentarer . Kontrollera alltid att se vad andra människor har att säga .
5 .
Nu är det dags att se själv. De flesta tandreglering kontor erbjuder en gratis undersökning. Detta är utnämningen där läkaren kommer att titta på din eller ditt barns tänder och berätta vad , om någon , är behandling som krävs . Alltid få en andra eller tredje åsikt om tentor är gratis ! Medan du är det verkligen ägna stor uppmärksamhet åt detaljer . Var du tvungen att vänta en lång tid ? Var personalen vänlig och kunnig ? Var läkaren professionell ? Har ditt barn känner sig bekväm med läkaren ? Var på kontoret rent och uppdaterade? När du har besökt ett par kontor , bör du kunna berätta vilket som är rätt för dig och ditt barn .


Previous:nothing Next:hur man får ut mesta möjliga av dina hängslen

Relaterade artiklar


 • hur man rengör , bleka och ljusare proteser
 • hur man överlever efter tandimplantat operation
 • hur man kan bli av rökares andedräkt
 • hur att rätta till ett öppet bett
 • hur man prep en tand för en krona
 • tandborstning instruktioner för spädbarn
 • hur man fixar sneda tänder med skalfasader
 • hur du tar bort gula fläckar från akryl på proteser
 • hur man kan undvika att få tandköttsproblem
 • typ av metaller som används för dentalt verktyg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com