hur man kan minska plack på tänderna

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-13
. Tips om hur man kan minska plack samlas på tänderna
1 .
plack på tänderna kan vara en ful och ful problem . Plack är en kombination av döda och levande bakterier som växer på tänderna och kan bli svårt om den inte tas bort regelbundet . Det sägs att 50 procent av plack på tänderna börjar härda efter 48 timmar och blir rock solid ( varv till tandsten ) efter 12 dagar . Eeewww ! Det finns några anledningar till varför du inte vill plack eller tandsten att bli regelbundna matcher på tänderna . Plack och tandsten både göra dina tänder ser ut och känns äckligt och att inte tala om det ger dig dålig andedräkt. Plack på tänderna tillsammans med tandsten både kan leda till mer allvarliga problem såsom Gingivit tandköttsproblem . Här är några förebyggande åtgärder du kan vidta för att minska plack samlas på tänderna .

Borsta och Borsta Some More

din tandborste är en lättanvänd " vapen " mot plack som du ska använda efter varje måltid om möjligt . Borsta tänderna kommer att avsevärt avbryta tillväxten av plack bakterier på när gjort på rätt sätt. Experter säger att borsta tänderna från sida till sida är felaktig . För att borsta tänderna på rätt sätt och bli av med plack bör du hålla din tandborste i 45 graders vinkel där tänder och tandkött möts. Detta kommer att ge dig de bästa friktion och vara den mest effektiva på att bli av med plack på tänderna .
2 .
Start På baksidan

För att vara den mest effektiva för att minska plack på tänderna , måste du börja borsta på baksidan av din mun . Ryggen undre tänderna är där plack gör det mesta av det gömmer sig. Många gånger när vi borstar , vi fokuserar på våra framtänder i syfte att säkerställa en pärlvit leende . När bli av med plack vi bör göra det motsatta och gör de flesta av våra borsta på bak i munnen .
3 .
använda " Two Minute Rule "

Studier visar att de flesta borsta tänderna i ca 30 sekunder . Dessutom har de flesta av som spenderas borsta framtänderna verkligen fort och sedan ge tillbaka en snabb " ett , två " behandling . 30 sekunder är inte en tillräckligt lång tid att ordentligt minska plack bygga upp det ackumulerade varje dag. Vi borde sakta ner och tillbringa 2-4 minuter för att effektivt minska plack upp på våra tänder .

tips och varningar


 • Här är några fler tips till användning i syfte att minska plack .-Köp en pensel som passar bekvämt i munnen- Välj borst som är mjuka och rundade- Se till att använda tandtråd på rätt sätt- Använd Listerine . Detta har visat sig minska plack med och utan tandborstning .


 • Previous:nothing Next:hur man gör olja dra

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar ett implantat tandläkare
 • hur man hålla tänderna friska för livet
 • post visdomstand borttagning råd
 • tänder känslighet på grund av blekning
 • tandvård laserbehandling
 • hur man kan minska kräfta öm smärta
 • hur man kan bota dålig andedräkt
 • hur man gör tand tvål
 • säkerhet för att avlägsna kvicksilver fyllningar
 • hur till vända gula tänder vita med huskurer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com