hur man undviker tuggummi recession

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-02
Det finns viktiga strategier som gör det möjligt någon att undvika tuggummi recession
1 .
Practice god munhygien för att undvika tuggummi recession och sjukdom. Följ alla grundläggande råd tandläkare rekommenderar . Få regelbunden rengöring och check-ups med en tandläkare eller tandhygienist . Gör tandvård en prioritering på daglig basis . Gum Sjukdomen börjar när munhygien inte praktiseras .
2 .
att undvika tuggummi lågkonjunkturen och dess uppkomst , ta hand om dina tänder och tandkött . Borsta två gånger om dagen . Tandtråd minst en gång om dagen. Använd en bra antibakteriellt munvatten gång om dagen . Använd en kvalitet , mjuk borste tandborste . Borsta och använd tandtråd på rätt sätt . Rådgör med tandläkare och tandhygienister att lära sig de bästa tandborstning och tandtråd tekniker .
3 .
Brush ordentligt för att undvika tuggummi recession . Tandläkare rapporterar att en av orsakerna till lågkonjunkturen är övernitisk och aggressiv borstning , särskilt med hårt borst tandborstar . Det rekommenderas att borsta i en mjuk , cirkulär rörelse , bort från tandköttet . Borsta inte från sida till sida .
4 .
En av de främsta orsakerna till tuggummi recessionen är tandköttsproblem , särskilt tandlossning . Följande är en kort förklaring av hur tandköttssjukdomar börjar . Bakterier från mat och vätskor blandas med saliv och bildar plack på tänderna och tandköttet . Detta plack är den huvudsakliga orsaken till karies . Tandborstning och tandtråd kan bli av med plack , men ibland finns kvar på tänderna nära tandköttet .
5 .
Detta plack ibland hårdnar och blandar med bakterier och mineraler från munnen och bildar tandsten . Detta tandsten är den främsta orsaken till uppkomsten av tandköttsinflammation. Symptomen på tandköttsinflammation omfattar inflammation i tandköttet .
6 . kan
Gingivit vändas genom korrekt munhygien , tandvård och daglig städning med anti-gingivit munvatten . Om det inte tas om hand , kan gingivit leda till nästa steg i tandköttsproblem , parodontit , den främsta orsaken till tandköttet drar sig tillbaka .
7 .
I detta skede blir tandköttsproblem mycket värre . Det leder till tandköttet drar sig tillbaka och tandlossning . Detta är ett allvarligt stadium av tandköttsproblem och oftast kan inte vändas utan endast innehöll . Besök en tandläkare omedelbart vid tecken på denna sjukdom . Följ deras råd i vård och behandling av tandlossning .
8 .
Avstå från tobaksvanor för att undvika tuggummi recession . Varje form av tobaksbruk , vare sig rökning , doppning eller tuggas , är dåligt för tandköttet och kan bidra till och med orsaka recession . Den juice från tobak är extremt skadliga för tandköttet och tänderna .
9 .
Allt extrem till munnen kan tänderna eller tandköttet bidra till och orsaka tuggummi recession . Sådan personlig livsstil och vanor som slipning , bet eller chomping tänderna är skadligt för tänderna och tandköttet och bidra till recession .


Previous:nothing Next:hur man tar hand om tänderna

Relaterade artiklar


 • Vilka är effekterna av en D-vitaminbrist på tänderna ?
 • hur du infogar & position proteser
 • hur man använder en tand scaler
 • Skälen för ett blödande tunga
 • hur man handlar och proteser pris
 • hur du gör din egen snarkning Tandskydd
 • Vad finns det för olika metoder för att avsluta utrymmen i människors tänder ?
 • Periodontala sjukdomsbehandling
 • Vilka är fördelarna med eltandborstar ?
 • hur man håller tillfälliga proteser på plats
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com