hur tandtråd med hängslen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-03-31
Alla som har tandställning vet hur mycket av en utmaning kan det vara att anpassa sig till dem . Det är nästan som om du måste lära dig att tala , äta och öva på din munhygienvanor igen . Borstning kan vara ganska enkelt, men tandtråd är den verkliga utmaningen . Vävning i och ur sladdar , under konsoler . Om du för närvarande har hängslen eller är i färd med att få dem , läsa den här artikeln för att ta ut några enkla steg om hur du tandtråd din ortodontisk apparatur
1 .
Det är viktigt att du tar väl hand om dina tänder medan hängslen . Ge inte upp eftersom du tycker att det är för komplicerat . Det är måste att du borstar och tandtråd och ta väl hand om dina tänder . Bakterier och matrester är mer kär i munnen nu än någonsin med alla de apparater på plats , och de kommer att göra en viloplats . Det är viktigt att antingen borsta tänderna eller tvätta med ljummet vatten efter att ha ätit något .
2 .
Tandtråd är ett måste . Jag skulle föreslå två gånger om dagen . När tandtråd vara säker på att vägleda tandtråden under varje del av kabeln där tänderna är placerade . Försök inte fuska genom att använda tandtråd halvvägs på toppen av kabeln. Du måste tandtråd helt mellan tänderna . Var försiktig när du gör detta . När du har tandtråd på plats , börja att använda tandtråd varje tand och den intilliggande tand . Var noga med att gå en millimeter under tandköttet , vilket gör ett "C " gestalt med tandtråd , kramar varje tand .
3 .
Ett bra sätt att göra tandtråd hela mycket enklare är att använda en tandtråd Nålträdare . Du kan få dessa från ditt lokala apotek eller från din tandläkare . En tandtråd Nålträdare är styva plast enhet . Du tandtråd är faktiskt placeras mellan slingan och guidas genom ledningarna . Ett annat alternativ skulle vara att använda super tandtråd , som är min favorit . Det är en typ av tandtråd med styva slut som gör det mycket lättare att styra tandtråden under din tråd .


Previous:nothing Next:hur har frisk andedräkt - tips för att blåsa bort dålig andedräkt

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en ny tandläkare
 • hur du gör din egen tandblekning hemma
 • hur man hittar och välja en bra tandläkare
 • hem rättsmedel för en känslig tand
 • vad är en dag som för en tandtekniker ?
 • bidrag för tandvård på vårdhem
 • alternativa tandvård
 • hur man hittar en holistisk eller kvicksilverfri tandläkare
 • hur man får tuggummi ur hängslen
 • vad är en skalning enhet för tandläkare ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com