Waterpik ultra sladdlösa jet tips

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-27
Sedan 1962 har Waterpik varit en populär tillverkare av oral hälsa-och sjukvård produkter . En Waterpik enhet kan du rensa tänderna noggrant i områden en tandborste inte kan nå . Waterpik enheter kan potentiellt vara mer effektiv än tandtråd till att skydda tandkött och tänder . Medan Waterpik gör flera enheter är Ultra Cordless Jet sin premie sladdlös enhet . Medan Ultra Cordless Jet är användarvänlig, tar dig tid att lära sig några grundläggande tips garanterar att du får största möjliga nytta av enheten .

Basic Set -up

Håll Waterpik Ultra Cordless Jet fulladdat . Om du precis har köpt en ny , ladda den i minst 24 timmar innan du använder enheten . Kontrollera att strömmen är avstängd och anslut laddningssladden i din Waterpik och ett fungerande eluttag .

När du är redo att använda din Waterpik , in spetsen i basenheten. Tryck försiktigt in spetsen i enheten tills det klickar på plats . Den Waterpik Ultra Cordless Jet levereras med en mängd tips som du kan använda beroende på dina tänder-rengöring behov . För att ta bort ett tips att ersätta den med en annan , tryck på utmatningsknappen på basenheten-. men inte trycker på eject- knappen medan din Waterpik körs

För att slutföra konfigurationen Waterpik , fylla upp tanken . Koppla ur enheten om du inte redan har gjort det , lyft locket på behållaren och fyll den med ljummet vatten. Reservoaren ligger vid foten av huvudenheten , mittemot spetsen.

Använda en Waterpik Ultra

Du kan justera trycket på Waterpik Ultra genom att bläddra trycket övergången från låg till hög . För första gången rekommenderar Waterpik med låg inställning , och ett ökat tryck om det behövs .

Håll enheten upprätt när du använder det, som som säkerställer en kontinuerlig vattenflöde . Att använda en Waterpik kan bli rörigt , så se till att du står över vasken när du använder den . Därigenom kommer varje vatten som kommer ur din mun kommer att falla ned i vasken och inte över hela badrumsgolvet .

För att börja använda din Waterpik Ultra , bara knäppa på strömbrytaren , som ligger strax nedanför toppen , att "On "-läge .

Rengöring Tips

Håll Waterpik Ultra på en 90- graders vinkel , precis ovanför tandköttskanten . Den Waterpik Ultra ger dig möjlighet att arbeta dig ner till det nedre området av tänder och andra ställen en tandborste inte kan nå . Att borsta tänderna , börja med det bakre tänderna och röra sig längs tandköttskanten mot framtänderna . Se till paus mellan varje tand för att säkerställa maximal effektivitet . Börja med dina bästa tänder och gå till botten tänder . Se också till att rengöra baksidan av tänderna också, återigen börjar den med kindtänderna och framåt .

felsökningstips

Om din Waterpik läcker , se till att behållaren är ordentligt fastsatt. Behållaren är avtagbart för rengöring , och det kan läcka om man inte korrekt återansluta den . Waterpik också rekommenderar att du tömmer behållaren efter varje användning.

Kontrollera att enheten är fulladdat före varje användning , och laddaren är ansluten till ett fungerande eluttag .

Om du fortfarande har problem kan du kontakta Waterpik kundservice på ( 800 ) 525-2774 .

Previous:nothing Next:temporär fix för saknade tänder

Relaterade artiklar


 • praktiska förslag för barn med hängslen
 • hur du tar bort poligrip
 • Vilka är fördelarna med att använda universitetets tandvårdskliniker ?
 • hur man bibehålla en frisk , vackert leende
 • kan jag bleka mina tänder samtidigt bär tillfälligt faner ?
 • hur man överklaga för svåra bruxism
 • Hur du tar hand om ditt tandkött
 • hur man dra proteser
 • säkert sätt att ersätta tandfyllningar
 • hur man ansöker dentalvax på tandställning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com