att bota dålig andedräkt nu

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-06
Let's face it , ingen vill dålig andedräkt ! Det kan verkligen störa ditt liv . Lider du dålig andedräkt ? . Läs vidare om några tips på att bli av med lukt i munnen
1 .
Borsta tänderna !

viktigaste att göra när du har illaluktande andedräkt är att borsta tänderna efter varje måltiden på dagen . Tandtråd och borsta tungan är också viktiga när man försöker få frisk andedräkt .
2 .
Undvik illaluktande mat så är möjligt.

Om du äter saker som luktar illa , som vitlök , det kommer att göra din andedräkt luktar illa . Försök att äta saker som gör din andedräkt luktar trevligt . Om du ska konsumera något stinkande , se till att borsta tänderna direkt efter . Detta kommer att hjälpa fräscha upp din andedräkt och bli av med några av lukten .
3 .
tugga tuggummi .

Gum hjälper fräscha upp din andedräkt , om effekterna kommer normalt inte särskilt länge. Det är definitivt ett steg i rätt riktning dock!
4 .
Använd munnen tvätta .

munnen tvätta är mycket händig när det handlar om stinkande andedräkt . Om din andedräkt är mindre än färska , kommer detta att hjälpa mycket . Bara gurgla och spotta .
5 .
Drick mycket vatten .

Dehydrering kan orsaka dålig andedräkt , tro det eller ej . För att undvika dålig andedräkt , försök att dricka mycket vatten . Faktum är att även om du inte har illaluktande andedräkt , är det fortfarande en bra idé att dricka massor av det .
6 .
Kolla baksidan av halsen för tonsill stenar .

tonsill stenar är byggda av skräp som är dolda i kryptor i din tonsiller . Dessa är ofta mycket illaluktande och är en viktig orsak till dålig andedräkt. Om du upptäcker att du har dessa , gå vidare och läsa min artikel om att bli av med dem .
7 .
Tala med din läkare eller tandläkare om din dålig andedräkt.

Om du lider av kronisk dålig andedräkt , det är en riktigt bra idé att rådgöra med din läkare . De kan ha några bra idéer om hur man fräscha upp din andedräkt .
8 .
Sluta din rökning .

Om du är ett offer för denna dåliga vana , försök ditt bästa för att sluta ! Dina andetag blir majorly förbättras om du gör det . Skulle inte du vilja ha lite frisk andedräkt ? !


Previous:nothing Next:hur lätt bleka tänder hemma

Relaterade artiklar


 • vård efter visdom tänder avlägsnande
 • cemental dysplasi behandling
 • hem rättsmedel för blödande tandkött
 • grapefrukt utsäde utdraget för tand smärta
 • hur man söker en kosmetisk tandläkare i Walnut Creek CA
 • hur att välja mellan Invisalign och hängslen
 • hur man köper en bärbar muntlig SKÖLJKANNA
 • det bästa sättet att rengöra löständer
 • hur man kan undvika slöseri proteser
 • hur man får vitare tänder snabbare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com