grapefrukt utsäde utdraget för tandlossning

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-28
Nära 80 procent av vuxna i USA har någon form av parodontal ( tuggummi ) sjukdom . Fall kan variera från mild inflammation i tandköttet , till mer allvarliga skador på mjuk vävnad och ben som stöder tänder . God tandhygien , och eventuellt en del alternativa behandlingar såsom grapefrukt utsäde utdraget , kan bidra till att förebygga tandlossning

Betydelse

I avancerade och svåra fall av tandlossning kan tänder falla ut eller måste tas bort . Gum sjukdom kan också orsaka eller förvärra befintliga hälsoproblem . Tandköttsproblem kan förebyggas och behandlas med grapefrukt utsäde utdraget .

Överväganden

Rökning , hormonella förändringar, diabetes , stress , cancer , autoimmuna sjukdomar och genetik alla spelar en roll i parodontit . Borstning, tandtråd , regelbundna tandläkarbesöken , avstå från användning av tobaksvaror , en hälsosam kost och grapefrukt utsäde utdraget kan förebygga tandköttssjukdomar .

Fördelar

Grapefrukt Seed Extract är ett naturligt och kraftfullt antibiotikum . Det är effektivt vid behandling av sjukdomar i tandköttet och att hålla tandkött och tänder friska .

Använder

En droppe av grapefrukt utsäde utdraget läggas till vanlig tandkräm och som används i att borsta tänderna två gånger om dagen rekommenderas eller optimal munhälsan . Du kan också blanda en liten mängd av grapefrukt utsäde utdraget med vatten som sköljer för bästa resultat.

Förebyggande /Lösning

Som ett giftfritt , men effektiva antivirala och antibakteriella medel , är grapefrukt utsäde utdraget säker och fördelaktig när det används som en mun skölj för dem med allvarliga sjukdomar i tandköttet . Grapefrukt utsäde utdraget är också användbar för dem som ofta glömmer att använda tandtråd .

Potentiella

Människor som inte lider med parodontit också dra nytta av grapefrukt extrakt som används varannan vecka . Oral tandhälsa ökar och fler bakterier avlägsnas än med vanlig tandborstning och tandtråd .

Previous:nothing Next:hur man får vitare tänder med hjälp av hem poducts

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna från tandköttet graf kirurgi
 • hur man fixar en lös tand från benförlust
 • hur man ska behandla kräfta öm eller lägre tuggummi smärta
 • hur man bifoga en tillfällig tandkronan hemma
 • hur man kan bryta i nya proteser
 • hur man kan få gratis tandvård för familjer med låg inkomst
 • vad är en benig påverkas tand ?
 • hur man le med hängslen
 • hur man stänger tuggummi luckor
 • hur man hittar recensioner andas rx
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com