hem rättsmedel för blötläggning och rengöring proteser

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-13
tandproteser måste ändå rengöra sina tänder . Löständer är känsliga för fläckar från kaffe och mat . Många tandproteser använda en kommersiell produkt för att bleka sina proteser , men det finns hemmagjorda lösningar som kommer att rengöra dem lika bra . Dessa medel tar bort de flesta fläckar och matrester , tillbaka protesen till dess ursprungliga vita färg .

Bleach och Vatten

En lösning som både rengör och desinficera dina proteser är bleka . Det är ett kraftfullt rengöringsmedel som används i många hushållsprodukter. För att skapa en hemmagjord blekmedel rengöringslösning , blanda 1 msk blekmedel med 10 matskedar vatten och blöt proteser i denna blandning i flera timmar . Den bleka dödar bakterier och bakterier och bleker ytan av löständer .

Vinäger

Vinäger är också ett effektivt rengöringsmedel . Ättiksyra är den aktiva rengöring kemiska insidan av blekmedel . Denna lösning är inte lika kraftfullt som blekmedel . Det är dock användas i en större andel med vatten . För att skapa denna hemgjord rättsmedel , tillsätt 1 kopp ättika till 1 kopp vatten och blöta proteser i lösningen över natten . Den kommer att döda bakterier och bakterier och tar bort mat fläckar .

bakpulver

bakpulver , som är natriumbikarbonat produkt , är en annan hem åtgärda . Denna lösning kommer att ta hand om mat fläckar och bakterier . Den används ofta i tandkräm och främjar tandhygien . För att skapa denna lösning , tillsätt 1 tsk bakpulver till 1 kopp vatten och blöt dina proteser natten . Om du inte gillar tanken att använda ättika eller blekmedel på din nya tandvård arbete , är detta ett annat alternativ.

tandkräm och tandborste

annat hem lösning är att använda en tandborste och tandkräm och manuellt borsta tandproteser ren . Detta tar bort mat , bakterier och fläckar . De proteser är borstade för hand , så du måste vara försiktig . Håll proteser i ena handen medan du borstar med den andra . En blekning tandkräm eller bakpulver tandkräm fungerar lika bra med denna teknik .

Previous:nothing Next:skäl att byta till elektriska tandborstar

Relaterade artiklar


 • Hur man vet om din tandläkare är bra
 • säkert sätt att ersätta tandfyllningar
 • hur man kan minska plack på tänderna
 • hemmagjord tandblekning med peroxid och bakpulver
 • hur du tar bort ortodontisk hängslen
 • hur man korrekt använda tandtråd på tänderna
 • är plack i artärerna samma som plack på tänderna ?
 • dental och vad de används till
 • Hur länge ska du vänta för att få proteser efter tanden avlägsnats ?
 • hur man kan bli av numb munnen efter en tandläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com