hur man får perfekta vita tänder

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-08
För att få en fantastisk , självsäker leende , det är enkelt: ta väl hand om din mun . Många människor förstår inte att grundläggande at- vård i hemmet kan leda till en star- värdig , självkänsla bygga grin
1 .
avskaffad PLAQUE
Viktigast att hålla tänder och tandkött friska , måste du kontrollera plack . Den första försvarslinjen mot plack är att använda en mjuk borste placeras på en 45-graders vinkel mot tandköttet . Pensel i en upp-och-ner rörelse , och tillbringa minst 2 minuter att nå alla områden i munnen .

Tandtråd är lika viktigt , så inte hoppa över den . För att göra processen enklare , linda tandtråd runt pekaren fingrar på varje hand , och skapa ett omslag båge runt fram-och baksidan av en tand i taget . Den tandtråd måste gå under den mjuka vävnaden i en C -formad mode , som torkar bort plack i kritiska utrymmen mellan tänderna utan att göra mjukvävnad öm-eller dödande fingrarna . Inte gräva djupt i tandköttet .
2 .
STOR BREATH
Ingen vill drake andetag . Undvik det med noggrann munhygien hemma . En alltför ofta glöms bort och potentiellt illaluktande område är tungan , särskilt ryggen där bakterier gömma sig mest . En tungskrapa eller tandborste med antibakteriell gel hjälper rengöra området . Lägg till detta till din dagliga rutin , och du kommer inte vara orolig för dålig andedräkt.
3 .
KONTROLL slipning och knyter krafter
grund av stress, många människor har en tendens att slipa eller bita sina tänder , ofta utan att ens inse det , vilket eliminerar vackra leenden på några månader . Det märks att detta gemensamma problem är slitna kanter och tänder som inte sträcker sig förbi den läpplinjen när munnen är i viloläge .
4 .
VI är vad vi äter
När bakterier (finns i plack ) är ihopkopplad med socker , börjar karies . Mitt råd är att undvika sötsaker och äta en balanserad och hälsosam kost . Var på jakt efter mat med naturlig färg, till exempel frukt och grönsaker. Dessutom hjälper en fiberrik diet bort plack samtidigt som den ger dig energi . Forskning har visat att okontrollerade bakterier i munnen ökar risken för hjärtsjukdom .
5 .
INTE alla fläckar är skapade lika
Tack till genetik , ålder , kost och miljöfaktorer , får alla färgade tänder . Även om vi inte kan kontrollera våra genetik och ålder , kan vi ändra typen av mat och dryck vi intar och därför begränsa antalet nya fläckar . Minimera missfärgning-hålla sig borta från cigaretter, cigarrer , rött vin och kaffe . De flesta av oss har insupit åtminstone lite i det förflutna . Tack vare nya produkter, kan vi ångra några av skadan. Nya blekning tekniker kan lätta upp tänderna sju till tio nyanser-den tekniska skillnaden mellan gul och vackert vita tänder .


Previous:nothing Next:hur cement tandbroar

Relaterade artiklar


 • Vad gör man med orto vax ?
 • hemma åtgärda för att ta bort tandvård lim
 • hur man hittar orsaken till dålig andedräkt
 • hur du tar bort poligrip
 • effektiviteten i mun tvättar
 • vad är en protes renare tablett ?
 • Hur får man en protes justering
 • hur man gör en modell av permanenta tänder
 • Hur desinficera jag en tand nattvakt ?
 • Hur man sköter om proteser och deltoner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com