hur man gör faner ser naturliga ut

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-17
Få människor föds med perfekta tänder . Hängslen , blekning behandlingar, trotjänare och elektriska tandborstar är bara några taktik för polering av en uppsättning chompers , men för de med behov och ekonomi , tandvård faner , ett tunt täcker placeras över tanden för att ge ett estetiskt tilltalande utseende , kan vara ett utmärkt alternativ. Arbeta med en tandläkare , det finns åtgärder patienter kan vidta för att få naturliga fasader och ett vackert leende

Du behöver : .
Faner
En tandläkare .

Rådgör med en tandläkare


1 .
Boka tid med en kosmetisk tandläkare , som kommer att undersöka tänderna och avgöra om en patient är berättigad till faner . Se till att tandläkare är certifierat att träna och gärna be om patienten remisser för att se tidigare kunder är nöjda med det arbete som de hade gjort .
2 .
diskutera utformning och stil av faner med tandläkaren. Vissa fasader är faktiskt lite för perfekt ut, gjord av felfri , rektangulära tänder som saknar karaktär och utseende onaturlig . I New York Times , beskrev Dr Jeff Golub-Evans hur han uppmuntrar patienterna att låta honom " något rotera en tand , eller att variera längden på tänderna ", och han upptäckte " att om någon har perfekt symmetriska drag och du sätter perfekt symmetriska tänder på den sida , ruinera dig deras ansikte . " Att göra tänderna lite mindre perfekt (men fortfarande attraktiva ) kan gå långt för att uppnå ett stort leende .
3 .
Ta färg i beaktande . Även den ljusaste leende inte är helt vit , men har lite av elfenben eller skuggning . Faner kan återspegla naturliga genomskinliga ljus , vilket ger tänder en naturlig lyster , gömmer gammal missfärgning . Enligt tand-bild-show. com kommer tandläkaren välja en " skugga värde som representerar färgen på tanden struktur som kommer att ligga under faner och måste maskeras , "för att ge bästa resultat , en som är naturligt , inte blindtester.
4 .
Förbered dig för det första steget i förfarandet , med tänder filas ned så att faner kan tillämpas . En form av bedövning kommer att användas, så det kan vara nödvändigt för att säkra en skjuts hem efter utnämningen . Tandläkaren kommer att göra en form tänderna för att skapa fasader anpassade till varje patient innan du skickar det till ett laboratorium där de kommer att skapas .
5 .
Schemalägg en uppföljning möte . Ett par veckor efter att ha fasaderna sätta på , träffas igen hos tandläkaren så att de kan kontrollera att allting är som det ska vara, och att tandköttet reagerar väl till faner .
6 .Previous:nothing Next:kvalifikationer för att bli tandläkare

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar rotkanaler ?
 • alternativ till tandkronor
 • lumineer vs kompositer för tänderna
 • hur man kan upptäcka viktiga tips för att göra tänder vitare
 • hur man hittar prisvärda tandimplantat
 • återhämtningstiden från tand implantatoperation
 • tandvård för personer utan försäkring
 • hur kan lysa och bleka tänderna hemma
 • hur man hittar en miljö tandläkare
 • vad är inblandad i en tand inlägg prep ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com