hur man hittar en tandhygienist

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-04
Om din tandklinik söker en tandhygienist , det finns många olika vägar man kan ta att hitta en . Här är de bästa sätten att hitta en tandhygienist för att slutföra ditt kontor och bidra till att dina patienter trivas under utnämningar
1 .
Fråga din befintliga tandhygienister . Om kontoret har mer än en position för en tandhygienist , be de befintliga om de har en rekommendation. Många av dem kan ha gått till skolan med någon som skulle vara perfekt för positionen . Låt dem veta att du söker och be dem att kolla runt med sina vänner eller bekanta .
2 .
reklam i lokaltidningen . Kör en annons för att låta potentiella anställda veta att ditt kontor är ute efter en tandhygienist . Var noga med att lista dina pedagogiska och experimentera kraven så att medborgarna känner till huruvida de är kvalificerade för jobbet . Du kan också få ett bättre svar från hygienister söker jobb om du lista lön och förmåner de kan förvänta sig .
3 .
använda online-resurser . Det finns många olika online- resurser som du kan använda för att hitta en tandhygienist i ditt område . Några av de vanligaste omfatta Monster. com och CareerBuilder. com. Registrera dig gratis och bläddra igenom profiler av enskilda personer söker arbete . Du kan också skicka ett jobb och låt hygienister att kontakta dig angående positionen . En mindre känd resurs på nätet är Job-Hunt. org .
4 .
Kontakta lokala skolor i området som erbjuder tandhygienist kurser . Genom att tala till skolorna , kan du ordna ofta för en tandhygienist som är fräsch av skolan för att starta en praktikplats med dig . Detta alternativ ger dig möjlighet att hyra en tandhygienist för mindre och träna tandhygienist på ditt eget sätt att göra saker . Om hon är en tillgång för din klinik , kan du anställa henne på heltid och öka sin lön och förmåner i enlighet därmed.
Du kan få namnen på de närmaste skolor som erbjuder denna typ av utbildning på Healthcare Karriär (se Resurser ) . Sätt i ditt postnummer så får du en lista över de skolor som erbjuder utbildning . Du får även de kontaktuppgifter du kan använda för att nå en representant .


Previous:nothing Next:hur tänder hängslen arbete

Relaterade artiklar


 • hur du gör din egen väteperoxid tänder gel hemma
 • Tooth & munvård för spädbarn
 • hur man får hängslen till ett nedsatt pris
 • hur du tar bort kudden grepp från löständer
 • hur man förebygger dålig andedräkt, aka dålig andedräkt
 • hur man underhåller vita tänder
 • hur man kan stoppa ytterligare förlust av benmassa i tänderna
 • användning av citron glycerin munnen kloak
 • postoperativ kirurgisk vård för dentala implantat
 • hur är dentala faner bort ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com