hur man känner igen hälsorisker tandblekningsmedel

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-14
Vi önskar alla att vi hade den perfekta , vitaste leende och kommer att göra nästan vad som helst för att få det . Vitare tänder ger dig en säkrare känsla om ditt utseende , och projektet en vänligare väsen för andra . Det finns många produkter ute som lovar att ge oss den " dröm " leende , men vi vet inte om de verkligen fungerar eller om de bär alla risker

Du behöver : .
brödbit
jordnötssmör.
vitlök .


1.
Blekning tänderna kan vara effektivt , men det är bara en kortsiktig lösning , vilket ger dig tillfälligt ont i tandkött och tänder . Om du är kemiskt känsliga för blekning lösningar , se till att meddela din tandläkare och inte använder. Denna process är effektiv med minst 78 % av användarna men kanske inte fungerar om det finns allvarliga tänder missfärgning . I detta fall kan skalfasader eller kronor fungera bättre om blekning är billigare . De flesta av dessa behandlingar fungerar med tandskenorna , vilket kan människor att hitta obehagligt . Din tandläkare kan oftast arbeta för att få en bra passform för dig .
2 .
En av många OTC-produkter tillgängliga färgen på tandblekningsmedel . De kan vara lite svårare att sätta på och du behöver tillåta torktid för färgen . Effektiviteten är inte lika bra som facken och band för hemma blekning . De peroxid produkter i dessa färger kan irritera tandköttet och orsaka tand känslighet , och om produkten används felaktigt , det kan skada emaljen.
3 .
Oavsett val av färg på whiteners , remsor eller magasin, bland de många produkter som finns tillgängliga , finns det andra sidan påverkar att överväga . Dina tänder kan bli känsliga för varmt och kallt. Blekning kan bli ojämn och blandat som en följd av att inte gå jämnt . För mycket användning av dessa kemikalier på dina tänder kan påverka tänderna emalj , vilket ökar dina chanser för karies . De kemikalier kan också orsaka allergiska reaktioner , ont irriterat tandkött och illamående /magbesvär vid förtäring . Försiktighet bör iakttas innan du använder dessa produkter på barn under 16 år eller för gravida eller ammande kvinnor.
4 .
If är bäst tas med försiktighet, när längtan efter den perfekta leende . Rådgör med din tandläkare för en korrekt produkt -och facket storlek . Din tandläkare kan övervaka dessa kemikalier och använda rätt produkter speciellt för dig . Det är naturligt att vilja att de vitaste tänderna möjligt ännu över användningen av blekning blekmedel , kan peroxiden ( som är den ingrediens i de flesta whiteners ) skada tänder och tandkött och orsaka mer problem än den lösning du söker , ett vackert leende. Din tandläkare kan ge dig råd till rätt diet för att ha den vitaste leende utan överdriven användning av kemikalier , för en vackrare , friskare leende . . och du .


Previous:nothing Next:hur man har en friskare mun

Relaterade artiklar


 • krön vitare & tandsten skydd effektivitet
 • hur dra nytta av tandvårdsturism
 • hur man kan förhindra en lumineers skräckhistoria
 • tand missfärgning : färgade eller gula tänder
 • Vad är krokar på ortodontisk hängslen för?
 • hur du tar bort gula fläckar från akryl på proteser
 • Hur berätta om en tand krona inte är monterad på rätt sätt
 • när ska ett barn gå till tandläkaren ?
 • hur man förebygger mun lukt
 • hur man kan hjälpa till att läka en kräfta öm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com