hur man rengör noggrant dina tänder och tandkött på fem minuter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-01
Om ditt senaste besök hos tandläkaren inte gick över så bra , misströsta inte . Ett antal människor som får hål i tänderna eller har stycket hälsokontroller hävdar ofta att de inte har tillräckligt med tid att borste och /eller tandtråd varje dag . Nog med svaga ursäkter . . . den här artikeln visar hur du rengör dina tänder och tandkött på bara fem minuter . Konsekvent hålla sig till denna rutin , och din tandläkare kommer att bli förvånad över hur mycket ljusare ditt leende är vid nästa besök

Du behöver : .
Stoppur
Listerine .
Floss.
Tandborste .
Tandkräm.
Munvatten .


1 .
Börja timing dig själv på ett stoppur . För trettio sekunder , borsta tänderna och gumlines utan tandkräm. Tänk att få både framsidan med baksidan av dina tänder .
2 .
För sextio sekunder , skölja munnen med Listerine . Som ni ( aggressivt ) susar fram och tillbaka , förbereda för resten av rutin : ta ut en serie med tandtråd , få tandkräm på tandborsten , och häll en liten kopp munvatten .
3 .
efter att ha spottat ut Listerine , tandtråd i nittio sekunder . Var noga med att få kontakt upp och ner på sidorna av varje tand (inte bara komma in mellan ) , och få ner i tandköttet linjer. Om allt är känslig för den första veckan eller så ( eller om du får någon blödning från tandköttet) , betyder att du inte har användning av tandtråd tillräckligt bra !
4 .
Nu när allt har röjts ut , borste i sextio sekunder . Gör mjuka , cirkulära rörelser , och kom ihåg en gång att få både framsidan med baksidan av dina tänder . Ägna särskild uppmärksamhet åt gumlines också .
5 .
att avsluta saker , skölj med munvatten i sextio sekunder . Din mun ska känna nästan överväldigande Färska denna punkt , och det är för att ni har gjort nästan allt för att rensa ut kvardröjande bitar av ( ofta sockrade ) livsmedel och eliminera plack uppbyggnad . När du är klar , spotta ut munvatten , tittar i spegeln och le !


Previous:nothing Next:som uppfann tandborstställ ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska smärtan av hängslen
 • vad är en Marius bro tand ?
 • hur man använder dofter i en dental kontor
 • munstycket för att förhindra snarkning
 • hur man söker tandläkare på tandläkarförbund
 • hur snabbt fixa dålig andedräkt
 • hur man använder kryddnejlikor för hälsa och matlagning
 • användningar av en tand mun spegel
 • typer av tandprotetik för implantat
 • Tooth & munvård för spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com