hur man väljer hängslen färger

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-09
Istället för vanliga gamla ortodontisk hängslen , överväga att prova olika hängslen färger . Med alla olika typer av ortodontisk hängslen tillgängliga idag , barnen kan välja hängslen färger på sina favoritlag eller för den skola de går . Vuxna som inte vill hängslen färger kan få tydliga ortodontisk hängslen så att de inte märks . Det finns många färger och kombinationer är tillgängliga för hängslen färger . Här är några tips för att välja hängslen färger
1 .
Du kan få nästan vilken färg kombination för tandreglering hängslen . Prova en färg och sedan om du inte gillar det , prova olika hängslen färger på din nästa orthodonist besök . Eftersom tandreglering hängslen inte är ett permanent inslag på tänderna , hängslen färgerna kan ändras varje gång du besöker orthodonist . Detta kan göras en gång för ortodonti hängslen har fast på tänderna . De hängslen Färgerna ändras genom byte av O- ringar som passar runt fästena för hängslen . Ändra färgade hängslen varje besök inte orsakar någon smärta . Vissa tycker också att ändra färg för tandreglering hängslen seasonaly eller för att motsvara en semester . Om du känner till hängslen färger som du vill prova nästa , ska du berätta ortodontist i förväg så kan du vara säker de färgade hängslen som du vill ska vara tillgänglig.
2 .
Ta reda på vad hängslen färger . Fråga om de har en färg väljare som du kan använda för att hjälpa hjälpa att jämföra alla olika hängslen färger . Det är viktigt att veta att färgade hängslen kommer skilja sig något från den färg urvalet efter de är installerade. Du behöver inte välja bara en färg för dina hängslen . Du kanske vill prova olika färgkombinationer för att hitta något du gillar . Regnbågens färger är ett populärt val när barnen blir färgade hängslen .
3 .
Välj mörkare färgad hängslen och du kanske vill undvika att få lightered färgade hängslen . Den vita hängslen färger tenderar att framhäva dina tänder för mycket och de kan även göra gula fläckar , defekter och färger mat på tänderna mer märkbar . Om du går med mörkare färger som grön eller röd , skall dessa ting inte lika märkbar . Välj valfri hängslen färger du vill , men vit har en tendens att lyfta fram saker lättare .
4 .
Och om du inte vill att några hängslen färger på allt du kan välja klar eller tand-färgade hängslen . På detta sätt hängslen färgerna kommer att smälta in med dina tänder och vara mindre märkbar . Vissa människor gillar guld , metall eller silverfärgade fästen för hängslen , men om du inte vill att du kan välja genomskinligt som har ett rent tråd på dem . Färgade hängslen som tand-färgade eller klara hängslen , är de mest populära med vuxna som inte vill ha dem som märkbar . De fläck inte lätt men de är inte lika hållbart som metall.


Previous:nothing Next:hur man bleka gula missfärgade tänder snabbt

Relaterade artiklar


 • hur man röker med hängslen på
 • kan du använda tandblekning remsor på proteser ?
 • vad är skillnaden i en tand faner & limning ?
 • hur du lagrar partiella proteser
 • hur man bifoga en tillfällig tandkronan hemma
 • Så skärmar vitlök andedräkt
 • hur man överklaga för svåra bruxism
 • tandköttsproblem behandling produkter
 • hur man ska behandla kräfta öm framgångsrikt
 • tonsillolit avhjälpa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com