hur metoder för vitare tänder hemma

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-12
Under årens lopp våra tänder börjar förlora sin lyster på grund av fläckar från de livsmedel och drycker vi konsumerar och naturliga missfärgningar . Men det finns många produkter och metoder som finns idag som kan lysa våra tänder i avskildhet i våra egna hem

Du behöver : .
Tandkräm
Blekning strips .
Whitening brickor .
Blekning geler .


1 .
Tandblekning band , som du bär under korta tidsperioder för en vecka eller mer , är belagda med en peroxid-baserade blekningsgel . Detta är den mest populära metoden för at- home blekning . Det är också mycket sparsam , enkelt och effektivt .
2 .
Whitening brickor använda ett blekmedel som tar bort både djup och yta fläckar . Facket kan passform av tandläkare eller köps över disk . Följ instruktionerna på förpackningen sedan rekommenderade varierar beroende på märke . Whitening resultat bör ses inom två till tre veckor.
3 .
Många whitening tandkrämer innehåller peroxid och bakpulver som kan bleka dina tänder genom mild blekning och nötning . Borstning kan bidra till att ge några fläckborttagning utan att ändra den naturliga färgen på tänderna .
4 .
En annan form av tandblekning innehåller målning på en peroxid-baserade gel med en liten borste . Gelen appliceras direkt på ytan av tänderna, bildar en osynlig film , och bör lämnas på i 30 minuter om dagen , två gånger dagligen. Gelen antingen kan borstas bort eller kommer att skingra på egen hand .
5 .
Saliva hjälper till att ta bort fläckar från tänderna . Tugga sockerfritt tuggummi , äta selleri , äpplen , päron , gurkor och morötter alla utlösa bildningen av saliv neutralisera syra som orsakar karies .
6 .
att undvika missfärgning , borsta tänderna minst två gånger om dagen men helst efter varje måltid och mellanmål. Tandtråd minst en gång om dagen, och skölja munnen med vatten efter att ha ätit om tandborstning är inte möjligt.


Previous:nothing Next:svår tandvärk smärta

Relaterade artiklar


 • att bota dålig andedräkt nu
 • hur man hittar en tandhygienist
 • hur man undviker farorna med tandblekning
 • hur du tar bort missfärgade tänder
 • hur man kan bli av gula missfärgade tänder - Dental guide
 • hem protes liners
 • vad är flik av tandköttet runt en visdomstand ?
 • hur man fixar ett öppet bett
 • hur försäkra hälsa dina tänder och tandkött
 • grapefrukt utsäde utdraget för tand smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com