information om zoom tandblekning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-25
På grund av den ökade betoningen på ljusare och vitare leenden , har många produkter översvämmat marknaden påstås ljusare nyans på dina tänder . Några av dessa metoder kan göras hemma över tid eller på din tandläkarmottagning. Zoom ! Processen styrs av en legitimerad tandläkare och det sker i en tandläkarmottagning. Även om inte alla kommer att se samma dramatiska resultat , det finns viss information om blekningsprocess som kan hjälpa dig att avgöra om detta är rätt behandling för dig

Betydelse

En kombination av många faktorer gör att människors mörkare tänder eller bli gul med tiden . Ibland beror detta på saker utanför din kontroll , t. ex. åldrande och den ursprungliga färgen på dina tänder . Andra beteenden som rökning , alkohol mörka drycker och äta mat som fläckar på tänderna spela roller i den föränderliga färgen på våra tänder . Zoom ! blekningsprocessen hävdar att lätta dina tänder av så många som åtta nyanser .

Tidsplan

Patienter rekommenderas att genomgå en regelbunden och rutinmässig rengöring från sin tandläkare innan man kommer in för Zoom ! session . Det tar vanligtvis mindre än 30 minuter . Den faktiska Zoom ! Processen börjar med en snabb beredning period där du har informerats om vad som ska hända och vad som väntar. Efter debriefing , de professionella bleka dina tänder och du bör vara klar inom en timme . Processen kan variera beroende på hur missfärgade dina tänder är och om du är blekning en rad eller båda .

Förebyggande /Lösning

Det vanligaste klagomålet hörda om Zoom ! Processen är förhöjd tänder känslighet . Detta går så småningom bort efter några dagar . Patienter som överväger att genomgå denna blekning process bör borsta med en antisensitivty tandkräm , till exempel Sensodyne , för en vecka innan de Zoom ! sessionen .

Kostnad

Som med de flesta tandingrepp priset kan variera . Kostnaden varierar beroende på den region där du får behandlingen , om läkaren eller tandhygienist utför blekning processen, hur missfärgade dina tänder är och om du är blekning en eller båda rader av tänder . De flesta Zoom ! behandlingar är under $ 1. 000 med ett genomsnittligt pris på ca $ 400.

Överväganden

Hur länge resultaten sista är olika för varje person . Om man borstar med en blekning tandkräm två gånger om dagen och tandtråd rutinmässigt resultaten kommer att pågå längre . Men om du regelbundet dricker rött vin och kaffe och konsumera djupt färgade livsmedel som bär och tomatsås , vita leende kommer att förlorat en del sin ljusstyrka . Även i allmänhet , även med kost överväganden , kommer dina tänder vistelse lättare än de var före behandlingen.

Previous:nothing Next:Vad är några botemedel för dålig andedräkt hos barn ?

Relaterade artiklar


 • dike mun och Periodontala sjukdom
 • hur man desinficera proteser
 • ultraljud tandvård rengöring
 • hur man vet information och kostnad riktlinjer för tänderna implantat
 • hur du tar bort tuggummi från tandvård
 • Vad betyder en belagd tunga ?
 • hur man byter tänder i tandproteser
 • ingredienser i tand cement
 • hur man ska behandla din dåliga andedräkt nu
 • det bästa sättet att rengöra en tand skena
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com