naturliga tandblekning metoder

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-23
Naturliga tandblekningsmedel är ett bra sätt att få vitare tänder utan att använda eventuellt skadliga kemikalier. Det är också ett billigare sätt att få en ljusare leende . Fläckar är från mat, dryck och rökning är ett återkommande problem. Att se en tandläkare för att bleka tänderna är dyrt, och naturläkemedel är mer kostnadseffektiva. De flesta artiklar som används i naturliga tandblekningsmedel är oftast i hemmet redan

med väteperoxid

Väteperoxid är ett blekmedel . Det har många användningsområden från hårfärgningsmedel till tandblekning produkter . Peroxid är en kraftfull blekmedel i höga doser , men för personligt bruk Food and Drug Administration ( FDA ) tillåter endast 3-procent koncentrationer . Att använda väteperoxid som tänder blekmedel , häll lite i en kopp , dopp din tandborste i och borsta tänderna . Om dina tänder eller tandkött är för känsliga , tillsätt lite vatten . Denna metod kommer att bleka tänderna inom några veckor konsekvent användning.

med mild Abrasives

Två milda slipmedel som kan rengöra ytan på tänderna är salt och bakpulver . Du kan antingen använda salt eller bikarbonat eller båda . De små kornen i dessa ämnen kan ta bort fläckar . Det bästa sättet att använda salt och bakpulver är att lägga till vatten till en pasta . När du har skapat pasta , använd din tandborste och borsta tänderna som du brukar göra . Ett annat alternativ är att använda väteperoxid med bakpulver . Denna kombination är ofta föreslås av tandläkare som ett sätt att rengöra tänderna .

Använda milda syror

Det finns ett par frukter som rekommenderas för blekning av tänder . Jordgubbar är användbara för att ta bort fläckar . Du kan klippa en jordgubbe och gnuggar det på tänderna för att ta bort fläckar . Ett annat alternativ är att mosa några färska jordgubbar i en skål och gör en pasta . Pensla detta på tänderna . Citronsaft är också bra eftersom det är känt för att ha en mild blekande effekt . Du kan skala en färsk citron och gnuggar skalet över tänderna . Apelsiner kan också användas på detta sätt . Du kan även borsta citronsaft på tänderna . Både citroner och apelsiner innehåller citronsyra . Denna milda syra kan ta bort fläckarna att göra tänderna ser vitare .

Previous:nothing Next:Novocain biverkningar

Relaterade artiklar


 • symptom på tandköttsproblem
 • hur man kan förhindra dålig andedräkt
 • det bästa sättet att bleka missfärgade tänder
 • inte Medicare täcker keramisk tandställning ?
 • hur man kan bota gingivit
 • hur man tar hand om tänderna
 • hur man får en MR med hängslen på tänderna
 • hur man kan förbättra din andedräkt
 • Vilka är effekterna av en D-vitaminbrist på tänderna ?
 • hur man förbereder för en tandläkare besök
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com