program för hjälp med tandvård

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-28
Grundläggande tandvård är viktigt att undvika karies och tandköttsproblem , vilket kan leda till andra hälsoproblem . Enligt Mayo Clinic , kan bakterier från tandköttssjukdomar in i blodomloppet och kompromiss allmänna hälsa . Därför är det viktigt att få tandvård checkups , även om det inte alltid är överkomliga .

Lyckligtvis finns det en mängd olika program , tjänster och organisationer som kan hjälpa dig att få tandvård . Utvärdera så många alternativ som möjligt är den bästa planen

staten Dental Organisationer

Varje stat har en tand organisation , som kan erbjuda hjälp med att hitta låg kostnad eller gratis dentala lösningar vård . Vissa stater , som Pennsylvania , har en gemenskapsdimension Tandhälsa samordnare som hjälper människor i underbetjänade samhällen få tillgång till tandvård . Andra stater har en applikation process för att fastställa rätt till gratis eller till lägre kostnad , tjänster . Det är bäst att ringa eller besöka statens webbplats för att se vad som erbjuds . American Dental Association webbplats finns en lista över statliga dentala organisationer .

resurser och den omsorg Administration ( varmhållfasta superlegeringar )

Denna uppdelning av Bureau of Primary Health Care kan tillhandahålla en förteckning över federalt finansierade vårdcentraler . Enligt varmhållfasta superlegeringar , behöver dessa center inte sjukförsäkring, och betalning är baserad på inkomst . Den varmhållfasta superlegeringar webbplats tillåter individer att söka efter vårdcentraler via adress eller stat och landsting .

statliga och federala program

Medicare täcker inte de flesta rutinmässiga tandingrepp , men kommer att omfatta förfaranden som krävs innan ett förfarande att Medicare täcker normalt . Till exempel , om du behöver en tand utdragen före strålbehandling , täcker Medicare det . Medicare är för dem som är över 65 år .

Medicaid är ett statligt köra program . Det ger tandvård för de flesta människor som är under 21 år och som visar ekonomiskt behov , för personer över 21 får enskilda stater eller inte kan tillhandahålla tandvård .

statens Children 's Health Insurance Program ( SCHIP ) är ett program för barn upp till 19 års ålder . Varje stat erbjuder tandvård , men täckningen och kraven varierar från staten. Vissa stater kan tillåta för patienterna att få out-of-utlägg , men det finns gränser.

personer som är intresserade statliga eller federala program bör kontakta närmaste kontor dem för mer information .

Dental Trials De vetenskapliga undersökningar

Om du har specifika tandproblem , kan du registrera dig för en tand forskning rättegång eller studera . National Institute of Dental och Kraniofaciala forskning ( NIDCR ) erbjuder möjligheter att få gratis eller billig vård för vissa tandsjukdomar .

NIDCR hemsida finns en lista över pågående rättegångar , bland annat en förteckning över kriterier och kontaktinformation.

Dental School Clinics

Enligt American Dental Society , tandläkarhögskolan kliniker ofta erbjuder reducerade avgifter för tandvård . Man bör kontakta sin lokala tandläkarhögskolan för mer information om de tjänster som tillhandahålls .

Previous:nothing Next:Waterpik ultra sladdlösa jet tips

Relaterade artiklar


 • tandröta hem åtgärda
 • Vad kan jag använda hemma för att lindra smärtan av tanden abscess ?
 • hur i blöt partiella proteser natten
 • är det säkert att använda Crest Whitestrips ?
 • hur man fixar en tandvärk
 • vit tunga behandlingar
 • hur du gör din egen tand mössor
 • hur man identifierar visdomständerna benfragment
 • effekterna av läppen ringar på tänderna & tandkött
 • hur man fixar en tand som föll ur tandproteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com