steg i lumineer process

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-24

Inledning

Ett ljust , vitt leende är något som de flesta av oss drömmer om att ha . Tandkräm, pulver , gel , blekmedel och oräkneliga andra produkter hävdar att de kan ge oss den pärlvita tänder som vi alltid har velat . Men många av dessa behandlingar är antingen ineffektiva eller ge kortsiktiga tillfredsställelse. Alternativ som ger långvariga effekter är kostnaden ofta avskräckande och kan vara ganska smärtsamt . Kosmetisk tandvård erbjuder nu Lumineers som en lösning som ger ett vitt leende till en lägre kostnad .

trappan och Process

Lumineers processen är en smärtfri procedur som inte innebär omfattande tandvård och kan fyllas i på två resor till en kosmetisk tandläkare . Under Lumineers processen, tunna fasader följs direkt på framsidan av tänderna , över den befintliga emaljen . Lumineers är cirka 0,02 millimeter tjock och tillverkad av tålig porslin . Detta innebär att till skillnad från traditionella fasader , som är mycket tjockare , kan Lumineers placeras direkt på tanden utan slipning ner innan processen . Detta förhindrar nervskada och smärta som följer med den traditionella faner processen .

en kosmetisk tandläkare först tillämpar en särskild balsam och bindning cement till Lumineer . Han rengör sedan ytan av tanden innan den Lumineer till det . En tandläkare dammen placeras bakom tanden för att förhindra bindning kemikalier att tränga igenom utrymmen mellan tänderna . Tanden är då etsas med hjälp av en gel för att ge en grov yta som Lumineer kan ansluta sig . Fem lager ett ämne som kallas Tenure A och B tillämpas på tanden , som sedan får Lumineer . De Lumineers botas , överskottet cement från Lumineers bryts och formas med hjälp av en speciell borr . Eftersom processen inte kräver tand omforma kan Lumineers tas bort vid en framtida tidpunkt utan att skada den underliggande tanden . Det är även möjligt att använda Lumineers i stället för tandreglering enheter såsom hängslen för att rätta till form och utseende av tänderna . När Lumineers har tillämpats , bör tandvården patienten se hennes tandläkare var sjätte månad för rengöring och för att säkerställa att Lumineers är i god form .

Överväganden

Enligt Dan- Mat , tillverkaren av Lumineers , de har en livslängd på minst 20 år . På grund av det faktum att Lumineers processen är mycket lättare att genomföra , de kostar 25 procent mindre än traditionella Tandfasader . Medan Lumineers kan placeras på tänderna med relativ lätthet , mest kosmetiska tandläkare gör önskan att arbeta med tänder som är i god form att börja med. Detta säkerställer att slutresultatet efter Lumineers tillämpas är tillfredsställande. Också, eftersom Lumineers tillämpas på tänder som inte mals ner i förväg , men de lämnar en liten rundning där de möter ytan på tanden . Detta kan leda till färgning , gummi frågor och karies . Det betyder också att tänderna är tjockare och kan känna mer skrymmande till tandvård patienten, som kan uppleva obehag med Lumineers . De har en rundad utseende snarare än kvadratiska formen på naturliga tänder eller tänder täcks med andra typer av fasader . Det är viktigt att Lumineers tillämpas av kosmetiska tandläkare som är experter i processen och är medvetna om de potentiella biverkningar av Lumineers .

Previous:nothing Next:Du bör borsta tänderna efter att ha använt nite vitt ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska kräfta öm smärta
 • hur man ska behandla gingivit hemma
 • hur du avgör om du har parodontit - diabetes
 • hur du tar bort tand cement från tänder
 • hur man håller en lägre protesen i
 • hur man ympa vikande tandkött
 • hur man bleka gula missfärgade tänder snabbt
 • smärtlindring för inflammerat tandkött
 • hur man undviker gingivit ( tandköttsinflammation ) och har friska tänder och tandkött
 • gemensamma ljud från käkleden splint behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com