Hur man använder en vatten plocka

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-24
Du kan förbättra kvaliteten på hemmet rengöring av tänder med tillsats av vatten plocka behandlingar till en tandvård regim . Vatten hackor, även kallad oral bevattning , direkt en smal ström av vatten mellan tänderna och tandköttet för att ta bort små matrester kvar av tandborstning och tandtråd . Hängslen och dentala implantat är mycket lättare att rengöra med stark vattenstråle. Förbättra dina andetag och tandhälsa genom att på rätt sätt med en vatten plocka regelbundet

Du behöver : .
tandborste
Tandkräm.
Tandtråd .
Ägarens instruktionsbok (tillval).
Glass.
2 tsk bakpulver .
Vatten.
Sked .


1 .
Borsta och använd tandtråd tänderna noggrant innan du använder vatten plocka . Borstning med tandkräm rengör fram-och baksida ytor av tanden mer effektivt än vattnet plocka kan . Tandtråd hjälper till att lossa stora matrester för att bana väg för vattenskärning att spola mindre skräp .
2 .
igenom manualen för vatten plocka modell du tänker använda eller inspektera reservoar för att bestämma vattenhalten kapacitet . Välj ett glas eller behållare av liknande storlek.
3 .
Tillsätt bakpulver till den valda glas eller behållare och fyll den resten av vägen med vatten . Vattnet ska vara mellan 70 och 100 grader C.
4 .
Rör om bakpulver och vatten-blandning för att kombinera det jämnt innan det hälls ut i vattnet plocka 's reservoaren. Läs anvisningarna från handboken för den specifika modell du använder för att fylla och försegla behållaren korrekt .
5 .
Montera vatten plocka med önskad munstycke . De flesta vatten plockar kommit med några olika munstycken för bredare och smalare vattendrag . Smalare munstycken gör ström av vatten snabbare och mer kraftfull .
6 .
Placera toppen av vattenintag direkt till tandköttskanten på din bak övre eller nedre tand innan du trycker på knappen på framsidan av redskapet för att slå på den. Vissa modeller har högt och lågt vattentryck inställning för komfort och kontroll .
7 .
Spraya vattenstråle längs tandköttskanten och mellan varje tand i munnen tills alla av dem har rengöras runt . Vrid plocka bort och spotta i vasken innan du fortsätter när munnen fylls med vatten .
8 .
Skölj spetsen på vatten plocka under varmt rinnande vatten innan du sätter tillbaka den i montern eller laddaren . Lite vatten plocka tips och bifogade filer kan diskas i diskmaskin , så se i manualen till din modell.

tips och varningar
 • Vatten plockar bör användas två gånger dagligen under morgonen och kväll tänder rengöring sessioner .
 • Håll området nära vattnet plocka och dess plug så torr som möjligt . En pöl av vatten på toaletten bänken kan kort laddaren eller kraftkälla i ett vatten plocka .


 • Previous:nothing Next:tandvård anatomi av människor

  Relaterade artiklar


 • allergisk reaktion mot tandimplantat
 • gingival ympning förfaranden
 • hur man får perfekta vita tänder
 • hur man rengör tänderna med tvål
 • hur man gör en nödsituation utfyllning av håligheter
 • Hur lång tid tar det att få proteser som gjorts ?
 • Hur berätta om en tand krona inte är monterad på rätt sätt
 • protes borstar vs tandborstar
 • hur man undviker shinkage av tandproteser
 • känsliga tänder och käke smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com