Statsbidrag för tandvård

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-16
tandhälsa är ett stort problem för många amerikaner idag . De flesta privata sjukförsäkringar politik i dessa dagar ingår inte tandvård i sin övergripande program . Som tvingar den försäkrade att köpa en separat politik med , ibland , mycket begränsad täckning . Alla som har köpt en tandvård politik kommer sannolikt att säga att någon större förfaranden krävs fortfarande göra en rejäl out-of-pocket bekostnad . Tyvärr är någon federal hjälp till tandvård i huvudsak begränsad till statligt drivna program för hemlösa och veteraner . Även den federala regeringen inte ger bidrag till enskilda personer för tandvård , de erbjuder stipendier för utbildning, utrustning och bygga anläggningarna till kvalificerad organisationer

Utbildning : . administrativa Akademiska Enheter

de resurser och den Services Administration ( varmhållfasta superlegeringar ) erbjuder stipendier för akademiska och administrativa enheter som inkluderar stat och landsting samt ackrediterade institutioner för lärande . Dessa bidrag ges ut för att tillhandahålla utbildning för personer som är intresserade av att komma in tandhälsa fält i områden av läkare assistent utbildning , allmän och barn tandläkare och lärare utveckling utbildning .

EETHP Utrustning Initiativ

Utrustning för öka utbildningen av vårdpersonal ( EETHP ) bevilja är ett program utformat för att ge extra utrustning som behövs för att uppdatera och /eller främja utbildning av personer i hemvist utbildning . Den behörige måste tillhandahålla dokumentation om nödvändigheten av utrustning relevant för aktuella utbildningsbehov samt en specificerad budget analys av upphandlingen av utrustning som behövs.

statligt stöd av en muntlig hälso-och sjukvårdspersonalens

statlig finansiering bidrag erbjuds av den varmhållfasta superlegeringar bidra till att förbättra områden som har brist på tandhälsan leverantörer . Som erhåller detta bidrag skall också tillhandahålla minst 40 procent av den totala kostnaden för projektet . Dessa extra anslag får inte från federala ursprung men kan erhållas från annan stat , samhälle eller lokala resurser .

Previous:nothing Next:hur lösa tand cement från broar

Relaterade artiklar


 • muntliga neuropatisk smärta störning
 • hur du tar bort poligrip
 • hur man vet information och kostnad riktlinjer för tänderna implantat
 • hem rättsmedel för blötläggning och rengöring proteser
 • Vilka är stegen i en dentala implantat ?
 • Varför är coca- cola dåligt för tänderna ?
 • vad är några fördelar med tandblekningsmedel ?
 • Vilka är de behandlingar för ett sår i munnen ?
 • hur man ska behandla gingivit
 • inte Medicare täcker keramisk tandställning ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com