den genomsnittliga kostnaden för Invisiline

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-20
Invisalign är en tandvård för sneda tänder som är ett alternativ till tandställning. Det eliminerar behovet av sladdar och metall arbete som kan vara besvärande och i vissa fall , ful . Det finns ingen universell kostnad nummer för Invisalign förfarandet , och det finns flera faktorer som kommer att påverka den totala kostnaden för behandling

Du behöver : .
dator med Internetuppkoppling

Funktion

Invisalign Behandlingen använder plastformar som har skapats speciellt för dina tänder att sakta flytta tänderna i rätt position . Varannan vecka är de formar ersätts med de som är lite rakare tills dina tänder är i rätt positioner. De Invisalign Formarna se igenom och inte skapar den sociala stigmatiseringen av traditionella metall hängslen .

Fördelar

Invisalign inleds med hjälp av 3 dimensionell datorteknik för att skapa en exakt bild av dina tänder och käke . Då skapar en digital representation av din Invisalign hängslen och härleder exakt hur länge behandlingen ska pågå. Du kommer att få se hela din behandlingsplan innan någonsin lämnar kontoret och kommer att kunna avgöra om Invisalign behandling är rätt för dig .

Genomsnittlig kostnad

Enligt Invisalign. com och med 2010 den nationella genomsnittliga kostnaden för behandlingen är ca $ 5000 , men kan vara så låga som 3500 $ enklare fall . Det finns många faktorer som kan påverka den totala kostnaden för behandling , inklusive enskilda leverantörer egna ortodontiska avgifter, levnadskostnaderna i ditt område, och den tid du behöver för att använda formar ( ju längre du använder dem , Desto dyrare förfarandet) .

Försäkring

Ditt försäkringsbolag kan täcka Invisalign som en tandreglering förfarande , men du bör ta reda på i förväg. Det kan finnas olika samarbete betalar , självrisker och täckning eftersom detta inte är en traditionell medicinsk åtgärd. Ditt försäkringsbolag kan överväga detta en valbar förfarande . Allt detta kan påverka det slutliga priset .

Överväganden

Det finns alternativa sätt att betala för förfarandet utanför försäkring . Din arbetsgivare kan ha ett flexibelt program utgifter konto som låter dig ha en viss summa pengar till förfogande för sjukvårdskostnader i början av året som du kan använda . Även de läkare eller Invisalign har alternativ för tredjepartsfinansiering , liknande lånet metod du kan använda när man köper en bil .

Previous:nothing Next:tandsjukdomar och hjärtsjukdom

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga en torr socket efter en tandutdragning
 • hur man förstår varför du tuggar på is
 • väteperoxid nivåer i tandblekningsmedel
 • laser tandblekning kontra blekning
 • olika typer av tandvård vasaller
 • hur man kan stoppa dålig andedräkt medicinskt
 • hur man hittar en tandläkare som specialiserat sig på amalgum avlägsnande
 • Så här avslutar stinkande andedräkt
 • säkert sätt att ersätta tandfyllningar
 • hur du kan trösta tandvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com