en jämförelse av elektriska tandborstar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-27
Elektriska tandborstar är ett alternativ till manuella tandborstar . Vanligtvis har en elektrisk tandborste två runda sida vid sida huvuden som cirkulerar i motsatt riktning. Vissa studier hävdar att den elektriska tandborsten tar bort mer plack än en manuell en , medan andra hävdar att den enda skillnaden är att personer som använder elektriska tandborstar är mer benägna att borsta längre . Elektriska tandborstar är betydligt dyrare än manuella tandborstar

Oral- B Professional Care SmartSeries 4000

Enligt consumersearch. com är Oral- B Professional Care 4000 SmartSeries den högst rankade elektrisk tandborste. Priset för denna tandborste (sedan 2010) är $ 125, och det erbjuder en mängd funktioner , bland annat ett mikrochip i borsten som varnar användaren när batterierna håller på att ta slut , gratulerar honom när han har avslutat de rekommenderade två-minut borste tid och varnar honom när hans borsthuvuden är nästan redo att bytas ut . Den har en LCD- skärm , och gynnas av recensenter för en lång batteritid och enkel användning .

Sonicare FlexCare

Sonicare FlexCare elektrisk tandborste kostar $ 140 ( som i 2010) och är högt betyg för användbarhet , dess lätta natur och ytterligare en mindre huvud som tillåter användare att borsta svåråtkomliga områden . Den har en lång batteritid och färre vibrationer än andra elektriska tandborstar, men är lika effektiv .

Oral-B Vitality

Oral- B Vitality är populär för sin grundläggande natur , användarvänlighet och billigt pris . På $ 18 ( som i 2010) , är det enklare än andra elektriska tandborstar men funktionellt tillräcklig . Skillnaden mellan denna tandborste och andra , mycket dyrare är att det är ett laddningsbart version av en batteridriven tandborste , och dess huvud bara röra sig i en cirkulär rörelse , till skillnad från sida till sida . Medan vissa säger att från sida till sida rörelse är bättre för rengöring av tänder, är Oral-B Vitality utropat sig vara en fullt tillräcklig pensel som är vida överlägsen en manuell tandborste .

Arm och Hammer Spinbrush Pro

Arm och Hammer Spinbrush Pro är en mycket grundläggande version av elektrisk tandborste. Borsten är batteridriven och kan köpas för endast $ 9 ( från och med 2010) . Borsten kräver AA -batterier och är inte uppladdningsbara . Användare säger att det är en fullgod pensel som är bekvämare att använda än en manuell tandborste .

Oral-B Pulsonic

Oral- B Sonic Pulsonic tandborste är ett mittlinjen elektrisk tandborste som är känd för sitt smala , lättviktiga . På $ 70 ( som i 2010) , är det relativt billigt , men ändå fullt funktionell och populär bland sina användare. En av Oral- B Pulsonic s motton är: " två veckors White , " hävdade att tandborste kan ta bort 94 procent av ytan fläckar inom två veckor. Utropat som skonsam mot tandköttet och ro erbjuder Pulsonic även en två minuter timer funktionen .

Previous:nothing Next:hur man rengör smutsiga tänder

Relaterade artiklar


 • hur man tar hand om en baby tandutdragning
 • hur man får vitare tänder snabbare
 • instruktioner för professionell tandblekning
 • hur man rengör tungan lätt
 • hur man kan påskynda läkningen efter tandläkarmottagning
 • historia vatten PIK
 • Vad är proteser gjorda av ?
 • hur man använder munvatten för att förebygga karies
 • hur att bleka tänderna med husgeråd
 • hur man skyddar mycket känsliga tänder lätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com