hem rättsmedel för rengöring missfärgade tänder

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-13
våra leenden är ett av de första sakerna världen meddelanden om oss . Människor associerar en ljus leende med ungdomar och god hälsa. Medan tänder aldrig var tänkt att vara helt vita , de tenderar att mörkna med tiden . Sprickor i emaljen och förlust av densitet inne i tanden kan absorptionen av färgämnen i livsmedel . Enligt AllBusiness. com , amerikanerna spenderar $ 1 miljard per år på allt från blekning till faner , allt i ett försök att få vitare tänder . Lyckligtvis finns det ett antal huskurer som kan hjälpa oss att återfå vårt ljusa leenden .

bakpulver och Väteperoxid

Blanda bakpulver med lite väteperoxid för att skapa en tandkräm konsistens . Var noga med att inte använda för mycket väteperoxid som det kan orsaka ditt tandkött att bränna . Använd blandningen som du skulle din vanliga tandkräm .

Jordgubbar

Jordgubbar innehåller naturliga tänder blekmedel . Antingen gnugga jordgubbar mot tänderna , mosa den upp för att användas som en vanlig tandkräm , eller mosa den och tillsätt lite bakpulver . Eftersom jordgubbar innehåller socker och syror , borsta med vanlig tandkräm omedelbart efter användning av jordgubb scrub .

aska

Beautytipsonline. com rekommenderar att borsta tänderna med träkol eftersom den innehåller kaliumhydroxid , en blekning förening . Använd den direkt till din tandborste eller blanda med lite tandkräm . Men använd den inte ofta som vedaska kan bära ner tandemaljen .

citron och salt

Blanda saften från en nyklippt citron med en nypa salt . Applicera blandningen till tänderna och låt det sitta i 15 minuter för en ljusare leende .

lagerblad och apelsinskal

Grind torkat apelsinskal till ett pulver och blanda med pulveriserad torr lagerblad . Gnid in blandningen på tänderna .

Livsmedel för vitare tänder

selleri, morötter, äpplen och päron utlösa saliv, som scrubs bort fläckar på tänderna , enligt WebMD. com . Saliv är också känt att neutralisera syran som orsakar karies , en bonus .

Sugar tuggummi

Även om vi kanske inte förknippar sockerfria tuggummi med vitare tänder , tuggar den hjälper bort små bitar av mat samtidigt som det producerar saliven som neutraliserar den syra som orsakar karies .

Floss

Floss på daglig basis för att befria ditt leende av rost-orsakar ämnen som fastnar mellan tänderna.

Previous:nothing Next:Vilka är orsakerna till dålig ocklusion ?

Relaterade artiklar


 • behandling med antibiotika för dålig andedräkt
 • muskel övningar för TMJ
 • hur man kan bli av munsår på tungan
 • hur du bleka tänderna med ut spendera en massa pengar
 • ocklusion effekter av tummen suger
 • hur du tar bort dålig andedräkt
 • hur man fixar sneda tänder med skalfasader
 • periolase laser tuggummi behandling
 • tandbro smärta
 • Vad kan jag göra om en bruten borr i min tand från en rotfyllning ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com