hur man använder huskurer mot dålig andedräkt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-06
Dålig andedräkt, eller dålig andedräkt kan vara ett pinsamt . Om du är som de flesta människor som har dålig andedräkt, försöker du antagligen att borsta tänderna än pop en andetag mint eller tugga mint tuggummi . Men det finns mer än så .

Dålig andedräkt kan hända av olika anledningar inklusive plack , sjukdom , uttorkning , och bara på grund av något du ätit . När du använder dessa åtgärder ihåg att det bästa sättet att försäkra att du inte har dålig andedräkt är att borsta och använda tandtråd regelbundet besöker din tandläkare för rengöring , och äta en hälsosam kost . Om du gör dessa saker , kommer dessa hem rättsmedel för dålig andedräkt fungera ännu bättre

Du behöver : .
Vatten
Persilja.
Fänkålsfrön .


1 .
Bo välhydrerade

dricka tillräckligt med vatten under hela dagen kan förebygga dålig andedräkt. En torr mun är en av de främsta orsakerna till dålig andedräkt. Andra saker förutom uttorkning kan orsaka dålig andedräkt , däribland stress och motion . Om du är under stress eller utövar det är mycket viktigt att dricka tillräckligt med vatten. Det hjälper också att hantera din stress .
2 .
Undvik Stinky Foods

Om du har ett kroniskt problem med dålig andedräkt du kanske vill avskeda av livsmedel som har en stark lukt som vitlök och lök . Ja, dessa livsmedel tenderar att vara bra för dig ( såvida de inte är friterade eller något ) men du kan börja äta dem igen när ditt tillstånd är under kontroll.
3 .
Tugga på persilja

Istället för att ignorera färsk persilja kvistar på din tallrik medan du äter , tugga på det ! Persilja är en stor naturlig botemedel för dålig andedräkt. Till exempel , om du äter en vitlök rik måltid som pasta , tugga på persilja kan minimera dålig andedräkt.
4 .
Tugga på fänkålsfrön

fänkålsfrön är ett naturligt sötningsmedel andetag . Om du vill undvika dålig andedräkt efter en måltid bara tugga några fänkålsfrön . Detta hjälper också hjälpa matsmältningen så att du får en dubbel uppsving från fänkål .
5 .
besöka tandläkaren

Om du lider av dålig andedräkt ska du definitivt besöka din tandläkare . Schemalägga regelbundna rengöringar och få dem titta på din mun . Överskott plack och bakterier och infektioner kan alla orsaka dålig andedräkt.

tips och varningar


 • definitivt besöka din läkare och /eller tandläkare om du har ett kroniskt problem med dålig andedräkt.


 • Previous:nothing Next:hur man nytta av att använda kryddnejlika eterisk olja - tandläkaren i en flaska

  Relaterade artiklar


 • Hur är tänderna numrerade i den mänskliga munnen ?
 • hur man ska förstå rotkanaler
 • hur man bleka tänderna naturligt : ett säkert och effectivel sätt
 • hur man kan hjälpa till att läka en kräfta öm
 • fördelar och nackdelar med tandbroar
 • hur försäkra hälsa dina tänder och tandkött
 • hur tjänsten en Braun Oral-B Sonic tandborste
 • hur man kan minska plack på tänderna
 • hur man kan hjälpa tandvärk innan en rotfyllning
 • hur vita kan tänderna förvänta sig efter tandläkarens vitare ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com