hur man får tandvård utan sjukförsäkring

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-10
Du kan få gratis eller rabatterade tandvård även om du saknar sjukförsäkring. Olika program finns tillgängliga , men att hitta hjälp kommer att ta viss gräva . Räkna med att spendera mycket tid på telefon, eftersom du kontakta statliga och lokala myndigheter som kanske kan peka dig i rätt riktning
1 .
Kontakta kansliet för tandvård director på din statens Institutionen för folkhälsovetenskap . Sök efter ditt tillstånd vid Astdd. org . Förklara att du saknar sjukförsäkring och behöver tandvård . Den dentala regissör kanske kan hänvisa dig till välgörande program i ditt område .
2 .
Kontakta din County Health Department . I allmänhet är detta inte ett alternativ om du inte är riktigt fattiga eller redan får statligt stöd, såsom välfärd . Om du i någon av dessa kategorier ditt län kan få möjlighet att styra dig till alternativ för gratis eller rabatterade vård .
3 .
Sök tandläkarhögskolan i ditt område . Studenter vid tandläkare måste patienterna att fungera på så de lär sig sitt hantverk , och ingen sjukförsäkring krävs för behandling . Det kan finnas vissa out-of-pocket kostnad för dig , men det kommer troligen att vara betydligt mindre än vad det skulle kosta att se en vanlig tandläkare .
4 .
Ring en tandläkare och förklara din situation . Förstå att du inte är den enda personen i denna besvärliga situation , men tandläkaren eller hans assistent åtminstone kan vara villiga att ge råd . Tandläkaren kanske kan staka ut en långsiktig strategi för din tandvård och tydligt precisera tid och kostnader . Som kan tillåta dig att budgeten för besök och pay as you go .
5 .
Fråga tandläkaren om betalningsplaner. Vissa tandläkare har relationer med låneinstitut och kanske kan ordna ett lån . Du kan också söka ett lån från din bank eller kredit unionen , eller tjänster avgift med ett kreditkort .
6 .
Var kreativ och erbjuder sig att byteshandel tjänster . Detta är en lång-shot , men det kostar inget att försöka . Till exempel , om du äger en vaktmästeri service du kan erbjuda att erbjuda gratis städning i utbyte mot gratis tandvård . Eller du kanske har någon annan färdighet eller tjänst som kan leda till en lyckad byteshandel .
7 .
Få tandvårdsförsäkringen . Du kan köpa tandvårdsförsäkringen som en fristående produkt utan att ha övergripande sjukförsäkring. Det kan finnas gränser för hur mycket arbete din plan kommer att betala för ett visst år , men tandvårdsförsäkringen skulle kunna vara ett hållbart alternativ om du inte behöver en massa större arbete omedelbart . Sök på nätet efter termerna " tandvårdsförsäkringen " och jämföra planer .
8 .
lagen om ett av dessa alternativ och göra din utnämning .


Previous:nothing Next:hur man borsta tänderna ur en vattenflaska

Relaterade artiklar


 • hur man tar hand om en tand bro
 • tandköttsproblem behandling produkter
 • bakning tvätt soda mun
 • hem rättsmedel för rengöring dina smaklökar och gom
 • Hur du tar dentala röntgen
 • vad är galvanisk chock ?
 • Varför har vi mun vakter ?
 • hur att bleka tänderna på tre sätt
 • hur till vända gula tänder vita med huskurer
 • hur man koka ett munstycke
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com