hur man nytta av att använda kryddnejlika eterisk olja - tandläkaren i en flaska

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-06
Den ökända tandläkare i en flaska är terapeutisk klass , kryddnejlika eterisk olja . I århundraden kryddnejlika har använts för att förebygga hål i tänderna , dålig andedräkt och tandköttsinflammation . Eugonol , finns i flera aromatiska kryddor inklusive kryddnejlika och kanel , är det primära organisk substans i kryddnejlika olja, är den dominerande doft och utställningar antiseptisk och smärtstillande egenskaper . Eugonol är anledningen kryddnejlika eterisk olja är mycket effektivt för att förhindra tillväxt av nästan alla sjukdomsalstrande bakterier . Till skillnad från många anti-bakteriella medel , dödar eugonol inte de goda bakterierna . Av dessa anledningar har jag använt kryddnejlika eterisk olja i flera år och rekommenderar att man använder det när du skölja munnen och när du borstar tänderna

Du behöver : .
kryddnejlika eterisk olja
. tandborste.
tandkräm.
mun tvätt.
vatten .


1 .
Lägg en droppe kryddnejlika eterisk olja i två uns av varm (inte het ) vatten . Tandtråd dina tänder normalt och skölj med utspädd kryddnejlikeolja i ungefär två minuter . Om du har blödningar från gingivit kommer kryddnejlikeolja stoppa det nästan omedelbart.
2 .
Lägg en droppe kryddnejlika eterisk olja på din tandborste efter att du spruta ut lite tandkräm på den . För att få störst effekt , borsta tänderna normalt minst 3-5 minuter . Dina läppar kan börja få domningar , och din mun kan kännas som det är i brand , men håll ut .
3 .
Skölj inte förrän du vänta minst fem minuter till . Det tar flera minuter att absorbera kryddnejlika olja i tandköttet .

tips och varningar


 • Lämna inte ens mycket utspädd kryddnejlika stå olja lösning i en Styrofoam kopp mer än 10 minuter . Det kommer att göra ett hål i den . Använd alltid färska kryddnejlika eterisk olja , inte förvara den i en kopp eller glas för att spara det tills du behöver använda den igen om du inte använder den inom ett par timmar . Om du vill att dina barn ska använda kryddnejlika eterisk olja att borsta och skölja tänderna , förklara för dem att terapeutiska klass kryddnejlika eterisk olja kan orsaka svår irritation av ögon och andra mjuka vävnader . Använd inte terapeutisk klass kryddnejlika eterisk olja i större mängder än ett par droppar på en gång . Du måste övervaka kryddnejlikeolja använda tills barnen är minst 9 eller 10 år gammal .


 • Previous:nothing Next:hur du tar bort fläckar på tänderna naturligt

  Relaterade artiklar


 • hur man försäkra sig mot dålig tandhälsa , rengöra tungan
 • hur lätt bleka tänder hemma
 • hur man kan förhindra att få Cankerskav
 • vad är en fasad ?
 • hur man kan stoppa dålig andedräkt lätt
 • hur man gör en nattvakt
 • Hur hittar jag en tandläkare för en nödsituation apppointment ?
 • hur man kan föra en snabb och hemlagad tandvärk lättnad
 • hur man känner igen hälsorisker tandblekningsmedel
 • koronala dentin dysplasi behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com