hur man tar hand om en baby tandutdragning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-12
Det finns en mängd faktorer som kan leda till ett barn som behöver en bebis tand utdragen av tandläkaren , som förfall , brott eller tanden inte lossa på egen hand . Medan det finns mycket få komplikationer i samband med en baby tandutdragning , är det mycket viktigt att rätt vård tas under läkningsprocessen för att undvika infektion . Ta hand om utvinning sajt genom en baby tand har tagits bort är mycket enkel att göra och kan förebygga långsiktiga komplikationer uppstår

Du behöver :
gasväv.
Salt .
Vatten.
Barn Tylenol eller andra över-the-counter smärtstillande .
Kylpåse .


1 .
Wedge en bit gasbinda i utvinningsplats omedelbart efter utvinningen. Ha barnet hålla gasväv i munnen tills en propp bildas runt utvinningsplatsen och avtar blödningen . Om blödningen kvarstår när som helst , packa en liten bit gasbinda i deras mun att utöva påtryckningar på såret .
2 .
Undvik har något hårt livsmedel för åtminstone de första 24 timmarna efter tanden har utvunnits . Pudding , soppa och glass är mjuk mat som kan ätas utan att skaka utvinningsplats .
3 .
Låt barnet gurgla en blandning av salt vatten efter varje måltid när din tandläkare säger att det är säkert att göra det . Detta kommer att rena bakterier från munnen och bidrar till att förhindra infektion . Använd inte konventionella munnen tvätta så många innehåller alkohol som kommer att orsaka extrem sveda och obehag runt utvinningsplats .
4 .
Applicera en kylklamp till ditt barns ansikte över utvinningsplats om du märker några svullnad . Har dina barn hålla huvudet högt . Detta bör minska svullnad samt smärta eller obehag .
5 .
Ge ditt barn en normal dos av barns Tylenol eller ibuprofen om de känner extrema obehag och smärta . Undvik over-the-counter smärtstillande som innehåller ett blodförtunnande medel .


Previous:nothing Next:hur man tillfälligt reparera en plast protes

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa tuggummi svullnad i samband med ortodontisk hängslen
 • olika saker de lägger på tandställning för överbett
 • hur man kan jämföra olika typer av hängslen för tänderna
 • hur man gör tandblekning gel hemma
 • hur man får vardagen fläckar från tänderna
 • hur man hittar prisvärda tandimplantat
 • hur man koka ett munstycke
 • vad är torsk sjukdom ?
 • Så för att lindra din TMJ smärta
 • hur du tar bort partiella proteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com