natriumbikarbonat dentalt bruk

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-08
natriumbikarbonat, eller bakpulver , används i alla typer av dentala produkter i dag . Tandkrämer och dentala tandkött ofta innehåller bikarbonat bland ingrediensförteckningen . Denna produkt är inte bara utfyllnad. Det är till eftersom natriumbikarbonat , när den används oralt , har många fördelar. Korrekt användning är dock nödvändigt att göra bakpulver fungerar för dig .

Tänder Cleanser

bakpulver fungerar som ett rengöringsmedel för tänder . Det bör blandas med andra ingredienser för bästa resultat . Enligt en online blogg , har en framgångsrik recept 3 delar bakpulver blandat med 1 del salt , 3 teskedar glycerin , och tillräckligt med vatten för att bilda en pasta . Droppar av aromämnen , inklusive pepparmynta , kan läggas för bättre smak . Samma lösning kan användas för att rengöra den faktiska tandborsten .

Tänder Brightener

Missfärgade tänder ofta kräver mer än att borsta med den genomsnittliga tandkräm . Bakpulver hjälper till att avlägsna den gula fläckar som visas på tänderna . Enligt tandläkare Carlos Beckum , tar bort det fläckar och plack som är inbäddade på ytan av en tand eller tand skrevor . Den kemiska reaktion som sker när bakpulver löser hjälper till att eliminera fläckar . Beckum rekommenderar doppa en tandborste i bakpulver för att täcka borsten . Han föreslår borsta försiktigt med en mjuk borst tandborste i två till tre minuter . Beckum rekommenderar också borsta igen med regelbundna fluortandkräm för att skydda tänderna från hål . För att nå framgång med bakpulver , köpa tandkräm som bakpulver som tillsats eller borste en eller två gånger i veckan med bara bakpulver på din tandborste . Bakpulver fungerar också för tandproteser. Du kan suga proteser i en lösning av 2 teskedar bikarbonat upplöst i varmt vatten .

Breath freshener

bakpulver absorberar lukter . Den lagras i kylskåp för detta ändamål , och det är vanligt förekommande i foten pulver som används för att hålla skorna torra och fräscha . Naturligtvis bakpulver har samma effekt på andningen. Borsta tänderna , tandkött och mun med bikarbonat minskar lukt . Det är särskilt användbart för personer som lider av upprepade fall av dålig andedräkt. Ett alternativ är att använda bakpulver som en mun tvätt . För att göra detta , blanda 1 tsk . bakpulver med hälften glas varmt vatten . Använd sedan lösningen på samma sätt som du skulle använda en mun tvätt . Skölj efter användning .

Previous:nothing Next:tandsköterska program på Hawaii

Relaterade artiklar


 • tandvård verktyg som används i en rotfyllning
 • hur ta reda på om sedering och sova tandvård är rätt för dig
 • Vilka är fördelarna med elektriska tandborstar för barn ?
 • hur man ska äta efter ett tandimplantat
 • hur man vända avkalkning
 • hur man gör en tandblekning facket ur en mun vakt
 • ingredienser för att undvika i tandkräm
 • eftervård för visdomständer borttagning
 • hur man förlänga livslängden på din elektriska tandborste huvudet
 • Vilka är fördelarna med en tungskrapa ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com