pediatriska tandvård faror

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-25
Tandhälsa är oerhört viktigt, och det börjar så fort vi föds . Rätt kost , borsta tänderna för ett korrekt tid och andra bra tandvård vanor är extremt viktigt eftersom det som händer i barnens munnar kan bidra med att bita , hygien och tandhälsa för resten av livet .

Thumb suger

Suger på något , om det är en tumme eller en napp , anses ganska normalt beteende för barn . Den suger rörelse kan vara en tröst , och det kan hjälpa barnen slappna av och somna . Men de flesta barn att stoppa detta beteende mellan 2 och 4 år . Om ett barn kvarstår i suger hennes tumme ( eller en napp ) längre än tidigare 4 års ålder , kan det orsaka en missbildning i bettet ( t. ex. ett överbett , där den översta raden av tänder pressar ut längre än den nedre tandrad ) . Om de lämnas därhän , kan detta skada ett barns bett måste korrigeras med tandställning eller någon annan tandvård metod .

tandröta

Baby tänder ( den första omgången av tänder som ni har framför er permanenta tänder kommit in ) ofta inte anses vara viktiga av föräldrar . Mjölktänderna kan utveckla karies ändå, och att karies kan ge ett barn problem med permanenta tänder (även innan de permanenta tänderna helt har trängt förbi tandköttskanten ) , samt med tandkött och den allmänna hälsan i munnen . För att förhindra karies barn regelbundet bör borsta tänderna och skölja munnen med antingen rent vatten eller med barn formulerade munnen tvätta .

Tandblekning

Tandblekning kit som säljs för vuxna är inte avsedda att användas för barn . Alla vill ha en vit , frisk leende , men kemikalier i tandblekningsprodukter kan skada barns tänder och deras allmänna kroppens kemi om dessa kemikalier har förtärts av misstag . Detsamma gäller för kosmetiska tandkirurgi , och förfarandena är avsedda för vuxna, inte för barn . Om en medicinsk orsak inte kan visas för att ge ett barn en tandvårdsmottagning då att operation inte bör göras eftersom det kan skada barns tandutveckling .

Previous:nothing Next:vad är dentala fluor ?

Relaterade artiklar


 • hur du bota din dålig andedräkt på enkelt sätt
 • hur betala för invisilign
 • krön vitare vs tandläkare professionella arbete
 • Vad kan jag använda hemma för att lindra smärtan av tanden abscess ?
 • Pain & tandkronor
 • Homemade Rättsmedel för avlägsnande av plack från tänderna
 • hur man ansöker dentalvax på tandställning
 • vad är några fördelar med tandblekningsmedel ?
 • hur du utför daglig städning protes
 • som uppfann tandborstställ ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com