tandvård hjälp för pensionärer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-09
Brist på tandvård täckning är ett allvarligt problem för äldre , som tandhälsa inte omfattas av Medicare , Medicare Advantage eller Medicaid , utom i mycket sällsynta fall . Inte bara är tandvård ofta dyra , men också tandhälsa är av yttersta vikt för att upprätthålla ett kraftfullt, nyttjandeperiod. Dentala infektioner är nu tros vara en av orsakerna till vissa hjärt-sjukdomar , vanvård kan påverka personens allmänna hälsa , kanske dödligt

Börja Lokalt

stad eller County Health Department är ett bra ställe att börja söka efter möjliga tandvård. Beroende på platsen kan en del offentligt stöd vara tillgängligt för länets seniorer, och om inte , en hälsodepartement kan föreslå om att gå nästa . För vissa , kan nästa logiska destinationen vara den lokala äldreboende , där volontär tandläkare och personal kan erbjuda gratis eller nästan gratis tjänster , kanske en gång varje månad . Direktören för äldreboende kommer att veta om denna hjälp är tillgänglig .

lokala föreningar

I de flesta stora grupper tandläkarna har bildat en förening som ger för att diskutera gemensamma problem och behov . Ibland kommer dessa grupper av tandvården är överens om att ge minsta möjliga tandvård på en lokal klinik som drivs av en kyrka , en tjänst organisation eller ett välgörande grupp . Kontakta en tandläkare kontor för att hitta telefonnummer och webbadresser för den lokala Tandläkarförbund.

staten tandläkarförbund

Alla 50 stater i USA har en stat Dental Association som består av alla eller de flesta av tandvården i staten . Dessa kan hittas genom att fråga på kontoret av en praktiserande tandläkare för information eller genom att söka på Internet med namnet på staten . Dessa grupper kan erbjuda hjälp med kostnaderna för tandvård . Men alla föreningar är olika så det kommer vara svårt att bedöma utan specifik information. Vissa statliga webbplatser uppmuntra seniorer att ställa frågor via e-post .

Andra källor till stöd

University tandläkare i nästan varje stat erbjuda billiga eller gratis tandvård , troligen som tillhandahålls av studenter under överinseende av en erfaren tandläkare /professor . Inte alla är bekvämt beläget nära en tandläkarhögskolan , men testa att kontakta även små grenar av högskolor och universitet för information om vad som kan tillhandahållas. Den dentala skolan kan vara ett bra sätt att säkra mer komplicerade förfaranden än skulle erbjudas inom en klinik .

köpa en försäkring

Dental försäkring avsedd för seniorer är oftast låg kostnad och ger bara fraktionerad rabatter för tandvård , men vissa leverantörer erbjuder rabatter på Vision Care , audionom och kiropraktik tjänster alla för samma låga pris . Dessa försäkringar kan köpas online eller från en agent , och varierar från företag till företag , en grundlig undersökning är motiverad innan beslut fattas . Dessutom finns olika senior grupper förknippade med försäkringar och kan ge djupare rabatter till medlemmarna.

Previous:nothing Next:tecken och symptom på sjukdomar i tandköttet

Relaterade artiklar


 • hur har kalcium i din kost utan mejeriprodukter
 • hur man förebygger dålig andedräkt
 • Vad gör en fullständig övre protes kosta ?
 • hur du får ditt barn att inte vara rädd för tandläkaren
 • hur man får prisvärda tandvårdsförsäkringen
 • hur du kan trösta tandvärk
 • smärta rättsmedel för hängslen
 • hur man lär sig om laser tandvård
 • att bota dålig andedräkt från magen
 • hur betala för dentala kostnader
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com