avancerad kosmetisk & laser tandvård

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-17
Medan håligheter , rotfyllning , röntgen och rengöring kan den fruktade sidan av tandvård , som tandläkarstolen och sugrör inte behöver vara en fruktad straff . Tandvård har också en ljusare sida-eller snarare en kosmetisk sida . Avancerad kosmetisk tandvård , tillsammans med laser tandvård , kan hjälpa patienter perfekt deras leenden med användning av implantat , blekning , uträtning och forma tänderna

tandimplantat

Dental implantation är en avancerad tandvård förfarande som kan återställa ohälsosamma eller saknade tänder utan olägenhet för tandproteser . Tandimplantat är specialanpassade skapas från porslin att matcha storleken och formen på en patients befintliga tänder . Porslinet tand sedan implanteras i käkbenet med hjälp av en stark titan root, vilket säkringar med käkbenet att bilda en permanent rot .

Tandimplantat kan ersätta en enstaka tand eller en hel uppsättning , beroende på patientens behov .

Invisalign

För de patienter som är missnöjda med sina tänder anpassningen , men som inte vill traditionell tråd hängslen , erbjuder Invisalign en osynlig sätt att räta tänder över tiden . Under Invisalign behandling skapar tandläkaren anpassade , tydliga brickor som passar över tänderna och är slitna vid alla andra tillfällen än att äta , borsta tänderna eller använder tandtråd . Den osynliga Skenorna byts ungefär varannan vecka tills den önskade justeringen nåtts .

fasader och kronor

Porslin fasader och kronor kan förbättra utseendet på patientens tänder . Utan att ta bort och ersätta en hel tand , är faner bundna till den ursprungliga tandsubstans och kan bidra till att förbättra storlek och färg på tanden . Faner kan placeras över hela patientens tänder för en anpassad leende .

Kronor , gjutna också från porslin , fungera som en " slip cover " över det ursprungliga tanden och kan skydda strukturen av tanden och samtidigt förbättra färg och form .

Advanced Laser Tandvård

Med ny teknik finns det många tandläkare använder nu laser för att utföra kosmetisk tandvård . Lasrar ge grundlig rengöring och bleka tänderna . Mjukdelar lasrar används också för att förbereda tandköttet för dentala implantat , kronor eller fasader , och till cauterise tandkött under de förfaranden .

Institute for Advanced Laser Tandvård

Institutet för avancerade laser Tandvård är en nationell organisation som ger klinisk utbildning och up-to -date information om laserteknik och tandingrepp . Institutet håller för närvarande på personalen 25 certifierade specialister laser tandläkare som kan ge utbildning och informativt kurser till kliniker och sjukvårdspersonal runt om i landet .

Previous:nothing Next:vad är tandreglering hela munnen banding ?

Relaterade artiklar


 • Pain & tandkronor
 • hem rättsmedel för en känslig tand
 • diy tandvård rengöring
 • information förlorad om vax teknik i tandkronor
 • hur du tar bort gula fläckar från akryl på proteser
 • Hur berätta om ett tandimplantat har kommit loss eller inte
 • hur man ska behandla sjukdomar i tandköttet ( gingivit ) naturligt med naturläkemedel 2
 • Så för att lindra känsliga tänder
 • Novocain biverkningar
 • hur man rengör protesen lim
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com