hur man lär sig om en tandläkare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-30
När du har en sprucken krona , smärtsam tandkött eller bara vill bleka ditt leende , måste du boka tid vid en av de cirka 130. 000 tandläkare kontor i hela USA . Välja en tandläkare kan vara överväldigande, särskilt eftersom tandvård ofta förknippas med rädsla och smärta . När du är redo att välja den person som tar hand om din munhygien , det finns en mängd olika sätt för att undersöka att professionell innan du bokar ditt besök
1 .
Besök 1-800- Tandläkare webbplats , som erbjuder en sökbar databas med postnummer för tandläkare i ditt område . Du kan söka efter specialitet förfarande och hitta tandläkare som tar olika typer av försäkringar . Webbplatsen hemsida hävdar att endast 5 procent av tandläkare i USA är berättigade till notering , att hitta en tandläkare på 1-800- Tandläkare bekräftar tandläkaren staten licens och tillstånd och att han inte har någon disciplinär kostymer och har återupptagit sin ansvarsförsäkring .
2 .
Sök efter en tandläkare på American Dental Association 's hemsida . Genom föreningen hittar du aktiva tandläkare som har gällande tillstånd att utöva läkaryrket i USA och som är uppdaterade på deras medicinsk felbehandling försäkringskostnader och fortsatta krav utbildning . American Dental Association erbjuder allmänna sökningar samt genom specialitet praxis , 1 till 100 miles hemifrån , via postnummer eller genom ett särskilt namn .
3 .
Kontrollera tandläkaren webbplats . Trots att en tandläkare hemsida kommer att vara partisk , kan det ge dig en uppfattning om tillgängliga förfaranden , förteckning recensioner patienten och erbjuda en allmän känsla om tandläkaren stil. Till exempel erbjuder Sunrise Dental hemsida video rekomendationer från nöjda patienter , en lista över tillgängliga förfaranden och fotografier och en personlig historia av den utbildning och erfarenhet av tandläkare på personalen .
4 .
Läs tandvård recensioner på webbplatser yttrande aggregator där du kan söka för tandläkare på postnummer eller stad . Patienter som har besökt tandläkaren kommer att publicera recensioner av tandläkaren teknik, priser , rutiner och kontor atmosfär . Vissa webbplatser , såsom Angie 's List , ta ut en medlemsavgift , andra är helt gratis att läsa och posta
.

Previous:nothing Next:blekning facket smärta

Relaterade artiklar


 • hur man gör en behandling för sjukdomar i tandköttet
 • hur man sköter om en bruten käke
 • hur man kan stoppa ytterligare förlust av benmassa i tänderna
 • Hur får man en läpp genomborrat med hängslen
 • hur man skapar en tillfällig tandkrona
 • TMJ övningar för diskbråck
 • hur man lär sig mycket om tandimplantat
 • tandläkare medicin för ångest
 • hur man förebygger hängslen smärta
 • hur man vitare tänder enkelt hemma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com