lavendelolja för tandvärk

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-18
När man står inför med tandvärk och inte riktigt ett fan av de läkemedel smak av traditionella lättnad , med hjälp av lavendel olja är ett alternativ. Tillämpas på din sjuka tanden , ger lavendelolja naturlig , tillfällig hjälp. Historiskt används som desinfektionsmedel och antibakteriellt medel , lavendel lindrar olja på två sätt och erbjuder en holistisk alternativ för att lindra smärta

om anläggningen

lavendelolja kommer från lavendel anläggningen . Dess namn är härlett från latinets " lavare "som betyder " att tvätta . " Nonchalera vackra lila blommor med en angenäm lukt , är anläggningen uppskattad för sitt estetiska värde . Även lavendel odlas överallt , växter som odlas i Europa är den mest uppskattade . Lavendelolja skördas från blommorna av anläggningen . Lavendel är en av få eteriska oljor som säkert kan appliceras på huden .

Historiska Använder

lavendelolja tillämpades av romarna som ett insektsmedel och intas som en livsmedelstillsats . Medieval and Renaissance européer tillämpas oljan till slottet golv för att ta bort och desinfektera dem . Lavendelolja har tillämpats på EU- producerat läder handskar för att hjälpa bäraren avvärja sjukdom . Den Shaker religiös grupp som infördes den helande egenskaper lavendel olja till USA efter att effektiva läkemedel från de växter de växte på deras mark .

Varför det fungerar

lavendelolja har flera egenskaper som gör det effektivt vid behandling av tandvärk obehag . Oljan har antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper som skyddar mot infektioner . Dessa element kombineras för att ge tillfällig lindring till din infekterad tand . Lavendelolja har den extra fördelen av aromaterapi , och låter de som har tandvärk smärta för att få vila pga den lugnande effekten av oljan . Detta är särskilt viktigt på natten , när du tenderar att vara mer påverkas av smärtan .

Tillämpning av olja

Massage terapeuter och holistisk helare råd med hjälp av följande två program metoder för att lindra tandvärk smärta . Den första handlar sparsamt tillämpning av olja direkt på huden längs de drabbade jawline så att en upplevelse aromterapi healing . Den andra ansökan innebär att placera ett par droppar av olja på en bomullstuss och sätter in det på den drabbade tanden . Eftersom en del människor upplever brännande , kan du blanda den lavendelolja med lite olivolja .

varningar

Barnläkare avråder från användning av lavendel olja i prepubertala pojkar på grund av onormal bröst tillväxt . Läkarna är inte avgörande om säkerheten hos prepubertala flickor med lavendelolja så använd motverkas . Läkare saknar konklusiva data om effekterna av lavendel olja på barn, är så gravida och ammande kvinnor avråds dess användning . Som lavendelolja slappnar nervsystemet , ska du sluta använda lavendelolja två veckor före operation för att undvika anestesi komplikationer .

Previous:nothing Next:Vilka olika typer av mun vakter ?

Relaterade artiklar


 • tecken på dålig andedräkt
 • lösningar för bruxism
 • olika dentala instrument
 • hur man får billig tandvård i Mexiko
 • tandtekniska laboratorium verktyg
 • hur man fixar metall på framtänderna
 • korrekt tillämpning av protes lim
 • hur man får prisvärda hängslen
 • hur man använder tugga pinnar
 • det bästa sättet att bleka missfärgade tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com