marinblå ledamöter tandvård krav

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-26
Det finns inga officiella tandläkarbesök för de som genomgår Naval entré physicals vid en militär Entrance Processing Station ( MEPS ) , sökande är föremål för några grundläggande tandvård krav som anges i försvarsdepartementet direktiv 6130,03 ( Medicinska krav för anställning , värvning , eller induktion i militära tjänster ) . Dessa krav syftar till att undvika alla militära , inklusive Navy , sökande med svår dental frågor från att delta , och varje rekrytera som inte uppfyller dessa standarder kan vara diskvalificerad för service .

Karies

Det finns ingen tandläkare i MEPS att söka igenom en sökandes tänder för dolda hålrum , kan de fortfarande vara en diskvalificerande faktor . Rekryterar med åtta eller fler håligheter synlig för blotta ögat kommer att diskvalificeras för tjänst i flottan . Detta jäv kan vändas när dessa håligheter behandlas . Dem som genomgår endontic vård som rotfyllningar , under tiden , gå med får som en civil eller militär tandläkare kan ge bevis på att aktiv behandling kommer att avslutas på en sökandes entré till aktiv tjänst .

Utlandsstudier

Navy sökande som genomgår ortodontisk behandling genom aktiva åtgärder såsom tandställning (även osynlig tandställning såsom Invisilign ) kommer att diskvalificeras från värnplikt tills behandlingen är klar . Vasaller , tiden är acceptabla och inte räknas som aktiv ortodontisk behandling . Sökande med hängslen kan gå vidare med värvning processen, men de måste tillhandahålla dokumentation från en militär eller civil tandläkare om att alla aktiva tandreglering kommer att vara klara när rekrytera träder aktiv tjänst tjänst .

Tandställningsfel

För att gå med i marinen , måste de sökande vara fri från stora bettavvikelser eller tand förskjutning . För att klassificeras som svår , skall sökanden tänder vara feljusterade till den grad att störa normal tuggning eller kräver aktiv och långvarig tandvård . Sökande med bettavvikelser så allvarlig att den utgör hinder för behandling, såsom tandproteser eller proteser kommer att permanent uteslutas från Naval Service .

Sjukdomar

För att gå med i flottan måste rekryterar har inga sjukdomar i käken eller tänderna som hindrar normal funktion . Försvarsdepartementet direktiv 6130,03 citerar temporomandibular störningar , som har att göra med det gemensamma att gångjärnen käken till skallen , och Myofascial smärta , som resulterar i svåra muskulära obehag i käken området, som konkreta exempel . I allmänhet , men ska den sökande ha en normalt fungerande käke för att gå med i marinen .

Proteser

Medan proteser inte diskvalificeras för Naval Service , sökande som använder dem måste hålla dem i gott skick . Proteser måste vara funktionell och ge normal käkfunktion och tuggar att anses som godtagbar.

Previous:nothing Next:effekterna av Accutane på blekt tänderna

Relaterade artiklar


 • hur har god munhälsa för god allmän hälsa
 • hur man bleka tydliga hängslen
 • tandläkare medicin för ångest
 • färg idéer för hängslen
 • typer av dentala läkare
 • hur man ladda en muntlig B eltandborste
 • hur man kan bli av en stor tandvärk
 • marinblå ledamöter tandvård krav
 • hur man undervisar barn om tandhälsa
 • hur man får tuggummi ur hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com