stag städredskap

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-25
hängslen används ofta för att räta tänder på grund anstår hälsa och /eller kosmetiska framträdanden . När det är dags att ta bort hängslen , hängslen tänder som inte har vårdats med hjälp av särskilt utformade städredskap , kan färgas och skadas . Detta problem kan undvikas med lämplig vård för tänder som regisserades av en tandläkare. Det finns olika verktyg som ofta föreslås för användning på tänder med tandställning .

Oral bevattning

Oral bevattning kan användas av personer med eller utan hängslen till stöd i att förebygga sjukdomar i munnen . Enheterna arbetar genom att spola ut plack och bitar av mat som tandborstning och tandtråd ofta missar . Tandborstning och tandtråd kan vara ännu mer otillräcklig i avlägsnandet av livsmedel från hängslen . Bevattning har oftast tips som kan tas bort och ersättas , så att maskinerna kan delas finnas flera personer som använder separata tips . Vissa är gjorda i sprutan form , medan andra är gjorda för att fästa direkt till ett badrum handfat kran eller ens ett duschmunstycke . Många tycker att dessa skall ett bekvämt och billigt alternativ till traditionell bevattning .

Floss gängskärningsverktyg

gängskärningsverktyg är tandtråd utformats för användning med broar , implantat , hängslen , eller tandläkarbehandling apparat som kan göra traditionella tandtråd ineffektivt eller opraktiskt . Tandtråd gängskärningsverktyg möjligt för användaren att navigera runt tanden apparaten och rent runt dentala växel själv . Gängskärningsverktyg arbeta på ett liknande sätt som synålar och en del tandtråd gängskärningsverktyg är jätte plast " nålar ". Vissa produkter kombinerar även tandtråd med Nålträdare . Många användare anser att detta är bekvämt , men andra föredrar att köpa gängskärningsverktyg separat så de kan använda alla tandtråd de vill .

Specialty tandborstar

Specialiserade tandborstar kan göra att borsta tänderna med hängslen effektivare . Eftersom borstning är det vanligaste sättet att rengöra tänderna i allmän bemärkelse , med en borste avsedd att användas med hängslen är klokt . Mjuk V-formade borst ( lång yttre , korta inre ) gör det möjligt för borsten att manövrera på den utskjutande hängslen och ta kontakt med bäraren tänder . Spiral interproximala borstar används också ofta på tänderna med hängslen . Dessa tunna , träd-formade verktyg kan användas bakom trådarna på hängslen och andra svåra att nå platser .

Previous:nothing Next:skolor som erbjuder utbildning iv sedering för tandläkare

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en tandkrona
 • fördelar och nackdelar med tandvård laser
 • hur du ändrar borsthuvudet på en Sonicare
 • eftervård för omedelbar proteser
 • hur du tar bort dålig andedräkt
 • avancerad kosmetisk & laser tandvård
 • hård kontra mjuk protes reline
 • hur man kan förhindra dålig andedräkt
 • hur man borsta på rätt sätt med hängslen
 • säkerhet av dentala kompositer vs fyllningar kvicksilver
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com