tandvård turism i Indien

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-16
Med dentala kostnader skjuter i höjden i Europa och USA , är patienter som söker billigare alternativ för oundvikliga och nödvändiga förfaranden . Sedan 1990-talet har en allt mer populär trend börjat utvecklas i turism, som medicinsk turism . Medan patienter har rest världen för ca 20 år att söka billiga plastikkirurgi , nyligen har de flesta att de har fått sällskap av de som söker billigare tandvård

Du behöver : .
Whitening tandkräm
Äpple, päron , selleri, morötter , blomkål eller gurka .
Tandborste.
Floss.
Sockerfritt tuggummi .

Om

Indien är snabbt fram som en av det bästa valet för tandvård turism. Varje år tusentals flockas Indien utnyttja billig tandläkare och förfaranden såsom implantat . Angelägen om att främja besökare , är tjänsteleverantörer ökar i antal och som erbjuder kirurgiska ingrepp från världsklass läkare , kombinerat med sightseeing .

implantat

Den vanligaste formen av tandläkare begärda tandimplantat . Dessa är konstgjorda fästen som är kirurgi fast i käkbenet , som med tiden kommer säkring med benet . I dessa fästen ersätta tänder skruvas . Denna typ av kirurgi har varit populärt i USA sedan slutet av 1990-talet , men är fortfarande mycket dyra.

Cosmetic Dentistry

Kosmetisk tandvård är också populär , särskilt som det sällan omfattas av tandvårdsförsäkringen leverantörer i USA procedurer såsom tandblekning , gummi omformning och tand fanering kan kosta runt 300 procent mindre i Indien .

kostnader

kostnadsbesparingar i att åka till Indien för tandingrepp kan vara enorma , även efter uppdelning i luften resor och logi . Den genomsnittliga 2010 kostnaden för en rotfyllning i USA är $ 1000 . I Indien den genomsnittliga kostnaden är $ 100 . Ett tandimplantat i USA kan kosta $ 3500 och i Indien kommer att kosta runt $ 800.

lagligheten

få sjukvård i Indien , kan omfattas patienter obekanta rättsliga frågor , såsom begränsad tvister , och brist på personlig försäkring som täcker eventuella oegentligheter . Utövare kan också bristen på lämpliga försäkringsskydd och medicinsk ersättning . Detta förklarar delvis den minskade kostnader för behandling .

Eftersom medicinsk turism utgör mer än $ 2 miljarder verksamhet till Indien , varje år , ministeriet för turism är angelägen om att främja legitimitet , och utvidga Stöd till marknadsutveckling systemet till att omfatta sjukhus och kirurgiska leverantörer .

Previous:nothing Next:kosmetisk behandling för tänderna

Relaterade artiklar


 • hur man vet information och kostnad riktlinjer för tänderna implantat
 • Pain & tandkronor
 • hur man rengör tänderna med bikarbonat
 • tandsjukdomar och diabetes
 • Waterpik vs elektrisk tandborste
 • bruxism missbruksbehandling
 • felsökning nusmile dental gel
 • hur man håller en lägre protesen i
 • Hur berätta om en tand krona inte är monterad på rätt sätt
 • hur man effektivt borsta tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com