tandvårdsförsäkringen alternativ

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-10
Tandvården är mycket dyrt om du inte har försäkring . En enkel procedur som en rengöring eller fyllning kanske inte buckla plånboken alltför dåligt , men ett enda kostnader krona upp till $ 3. 000 , enligt Cost Helper hemsida , och många förfaranden är ännu dyrare . Lyckligtvis finns det flera alternativ för att hjälpa dig råd god tandvård även om du är oförsäkrade .

rabatt planer

Du kan få pre-förhandlade rabatter på tandvård genom att gå med en rabatt plan . I en artikel på Fox Business hemsida , förklarade Kathryn Buschman Vasel att du betalar en årlig medlemsavgift för dig själv eller hela familjen . Du får en lista över tandläkare som utför arbete vid förutbestämda priser för medlemmar . Du måste betala hela kostnaden på framsidan när tjänsten utförs . Koalitionen mot försäkringsbedrägerier varnar bedragare som erbjuder värdelös rabatt planer . De tar dina pengar , men är egentligen inte förknippade med några tandläkare . Köp inte en plan från en telefonförsäljare eller företag som inte kommer att ge skriftlig information innan du betalar. Kontakta listade tandläkare att kontrollera att de verkligen hedra den plan innan du registrerar dig , och jämför det förhandlade priser med ordinarie priser i ditt område för att se till att det verkligen är en rabatt .

Finansiering

Många tandläkare arbetar med lån företag som specialiserar sig finansieringen tandvård . Här alternativet kan du undvika att använda kreditkort om din kredit tillgängliga inte är tillräckligt stor eller om du vill hålla det tillgängligt för övriga utgifter. Dental Resources hemsida förklarar viss finansiering företag kommer att arbeta med patienter som har dålig kredit . Räkna med att betala en högre ränta och eventuella avgifter om du hör till denna kategori .

Dental Skolor

Dental skolor erbjuder mycket rabatterade tandvård eftersom arbetet utförs av studenter . Ric Romero av TV KABC i Los Angeles förklaras i en artikel på stationens hemsida att lärarna att följa upp arbetet för att säkerställa hög kvalitet. Dental skolor erbjuder allt från förebyggande vård till restaurering eftersom eleverna behöver praktisk övning i varje typ av förfarande som de kommer att utföra efter examen . Detta kräver en stor patient pool , så skolorna lockar människor med stora rabatter över vanliga tandläkare . Priserna är ofta hälften av vad privata kliniker avgift , Romero stater . Skolor acceptera typiskt patienter i alla åldrar från småbarn genom de äldre , enligt Dr Ronald Mito , en klinisk tandvård professor vid University of California Los Angeles Tandläkarhögskolan . Den enda stora nackdelen med tandläkare är en brist på kontinuitet i vården , eftersom eleverna ständigt examen .

Previous:nothing Next:hur du tar bort superlim från tandproteser

Relaterade artiklar


 • hur man får tänder utdragna
 • hur du tar bort missfärgade tänder
 • Medicare tandkort
 • vilka är riskerna för tandvård debridering ?
 • Hur hängslen för tänderna arbete ?
 • hur man ska behandla förstorad smaklökar
 • anslutning av tinnitus & TMJ sjukdom
 • hur man fixar gummy titta på tänderna
 • hur man hittar en tandläkare som specialiserat sig på HIV-patienter
 • hur man rengör din tandborste naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com