tips för en Waterpik

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-06
Waterpiks är dentala instrument säljs till konsumenter att spraya en stark ström av vatten in i människors munnar , ger dem möjlighet att ta bort plack , bland annat från platser som är svåra att nå med en tandborste . Det finns vissa tips och tricks för att veta när man använder en Waterpik så att den kan användas i de mest effektiva sätt .

Bäst för Hängslen

hängslen på tänderna är obekväma för en rad olika skäl , men de begränsar också borsta väsentligt , eftersom det finns små metallstänger över och runt tänderna och tandköttet . Det är där Waterpik blir det mest effektiva, eftersom vattnet kommer att tvätta bort matrester och plack som kan ha fastnat eller ackumulerade bakom metallen på hängslen själva , varigt och låta håligheter att slå rot. Med hängslen bör waterpiks användas dagligen och i samband med tandborstning , som tänderna kommer att behöva all städning hjälp de kan få med alla metall i vägen.

Använd för tandköttet

Waterpiks inte bara rent tänder bra men också rengöra tandkött , befria dem kvardröjande bakterier som kan orsaka smärtsamma tandlossning . Detta kan leda till rotfyllningar eller förlust av tänder i allmänhet . Koncentrera dig på att spraya Waterpik på tandköttet själva trycka spetsen mot tandköttet i vinkel , så att vattnet sköljer yta i tandköttet smidig . Den vibrerande av Waterpik kommer också att bidra att lossa några plack som kan ha samlats under tandköttet , hålla dem ljust och fast , vilket är ett tecken på utmärkt munhälsan .

Förbered för Mess

Som Waterpik är spreja en stor mängd vatten i munnen på en relativt hög hastighet , förbereda dig att bli blöt och ha en plats för vattnet att gå . Bära en skjorta som du inte har något emot att bli lite blöt eller ingen tröja alls , så att när vattnet inte spilla , inte förstöra någonting . Stå över diskhon eller i duschen , så en otrolig röra inte görs i ditt badrum .

Previous:nothing Next:hur man registrerar med en NHS tandläkare

Relaterade artiklar


 • hur man sköter om en tand abstraktion
 • tuggummi smärta & löständer
 • vad är en vestibulära yta ?
 • anslutning av tinnitus & TMJ sjukdom
 • visdomständer extraktion komplikationer
 • vad är skillnaden mellan en bro och ett implantat för tänder ?
 • hur har kalcium i din kost utan mejeriprodukter
 • sätt att bekämpa en tandvärk
 • Vilken typ av människor är goda kandidater för metall tänder tandställning ?
 • hur man limma en tillbaka locket på en tand
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com