tips om bränning en tandläkare

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-12

Du behöver :
Nivåer
. denistry examen .
Allmän tandvård rådet registrering .

Det finns inga skrivna regler för " skjuta " din tandläkare . Du måste lita på gott omdöme och sunt förnuft för att utföra denna uppgift , särskilt om du har en professionell förening med din tandläkare. Takt och etikett ska användas , även om du är avskedet från din tandläkare på dåliga villkor , förblir så professionellt som möjligt . Det kan hjälpa att tänka som en arbetsgivare som skjuter en anställd och använda dessa tips och tekniker för att arbeta igenom denna process .

Gör det själv

coach Stever Robbins ger dessa tips : " Gör det själv och framför allt , vara uppriktig , tydlig och sanningsenlig . " Om mötet med din tandläkare gör dig obekväm eller det var en obehaglig situation som utlöste denna bränning , kan du behöva lämna ett meddelande , e-post eller brev för att kommunicera med tandläkaren .

förbereda sig inför bränning

Självklart du vill hantera denna fråga på ett formellt sätt , annars skulle du helt enkelt bort alla framtida utnämningar och stannar vid detta . Före mötet , tydligt definiera orsaken till bränning din tandläkare och hur mycket du vill avslöja . Om din önskan är att behålla någon relation med honom eller du har familj och vänner som är vän med honom , håll dig till din skript skäl . För mycket diskussion kan göra dig obekväm och har svårt att avskeda honom .

Diskutera relevanta fakta

Dessa situationer är aldrig lätt , kan ditt beslut att skjuta din tandläkare härrör från en personlig fråga eller du kanske har hittat en annan tandläkare att du föredrar . Summan av kardemumman är att det är ditt val. Din tandläkare kanske vill veta varför du lämnar , han kan även försöka att förhandla om villkoren för att få dig att stanna . Var inte avskräckas . Du är där för att berätta för honom hans tjänster inte längre behövs , inte att förhandla. Tänk på detta är en artighetsvisit och hålla sig till relevanta fakta .

Håll det kort och koncist

När du anländer till ditt möte låt tandläkare vet att du inte kommer att ta upp mycket av hans tid , inte mer än fem minuter. Håll ditt möte på fem minuter . Detta kommer att vara din fly mekanism bör du behöver en. Artigt ange dina skäl , om du bryr dig att begära dina poster och röntgen , och tacka tandläkaren .

Move On

Innan du skurit av relation med din gamla tandläkare , se till att du har en ny tandläkare innan vi går vidare . Medan din tidigare tandläkare kan hälsa dig välkommen tillbaka om du har en nödsituation , bör du ha en ny tandläkare på plats . Du bör gå vidare och enda kontakten de tidigare tandläkare om dina filer inte har vidarebefordrats eller att lösa ekonomiska frågor .

Previous:nothing Next:vattenkraft tandtråd säkerhet

Relaterade artiklar


 • cemental dysplasi behandling
 • tandröta hem åtgärda
 • hur man kan bli av dålig andedräkt evigt
 • fördelarna med att använda en elektrisk tandborste
 • hur man äter med omedelbar proteser
 • Sonicare borsta tips
 • Så för att lindra tandvärk utan att gå till tandläkaren
 • hur man sparar pengar på tandvården genom några få enkla steg
 • hur man hanterar TMJ relaterade yrsel
 • hur man ska behandla din dåliga andedräkt nu
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com