växtbaserade vitare

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-10
Även om det finns många produkter tillgängliga för att hjälpa dig bleka dina tänder , sanningen är att det också finns gott om hemmagjorda alternativ . Du kan ha gnistrande vita tänder med hjälp av bara några få örter och andra naturliga ingredienser. Många av dessa objekt finns på din butik , och kommer ofta vara billigare än kommersiella blekning produkter

salviablad

salviablad är bara ett naturläkemedel tandblekning avhjälpa att människor rekommendera . Ta en salviablad och gnugga den över tänderna , eller slipa upp det och blanda det med tandkräm . Du kan också göra te med marken salviablad och skölja munnen med det . Dessa metoder kommer att vara mycket skonsammare för munnen än kommersiellt tillgänglig whiteners , eftersom det inte finns några starka kemikalier som kan skada tänderna .

gurkmeja

gurkmeja används ofta för huden vitare , och kan användas för att bleka tänderna också . Det finns flera olika recept som folk rekommenderar för dentalt bruk av gurkmeja . Ett recept kräver en pasta av gurkmeja , limesaft och salt , som kan smörjas in dina tänder . Salt främjar friskt tandkött , och syran i lime juice kan vara farliga för din emalj när konsumeras i stora doser , men har vitare effekter i mindre mängder. Andra säger att gurkmeja ensam kan smörjas in dina tänder för en vitare effekt .

Bay Leaf

En annan ört som har utropat som en effektiv tand blekmedel är lagerblad . Blandat med peeling marken orange , kan lagerblad ta bort fläckar från tänderna . Liksom i lime och gurkmeja blandning fann syra i citrusfrukter hjälper också ta bort fläckar , men kan vara skadlig för emalj om de används i stora mängder.

icke växtbaserade Natural Whitening

Det finns andra husgeråd som du kan också använda att bleka tänderna . Bakpulver kan läggas till tandkräm , för ett exempel . Du kan också använda 3 peroxid procent vätgas som munvatten att bleka tänderna. Sus den runt i munnen i 30 sekunder , men var mycket noga med att inte svälja . Att kombinera de positiva effekterna av dessa två ingredienser , kan du göra en pasta av bakpulver och väteperoxid och tillämpa den på dina tänder .

naturligtvis undvika missfärgning

Det finns mat som du kan äta både för att undvika missfärgning , utan att främja blekning . Vissa livsmedel främja överproduktion av saliv, som hjälper till att bekämpa fläckar och eliminera förfall . Saliv-främja mat inkluderar selleri , äpplen , päron och morötter samt sockerfritt tuggummi .

Previous:nothing Next:tandläkarens krav

Relaterade artiklar


 • hur att bleka tänderna för sommaren
 • lumineer vs kompositer för tänderna
 • Vilka märken av tuggummi innehåller xylitol ?
 • hur man kan stoppa gnugga tungan mot proteser
 • Så för att lindra tandvärk smärta
 • hur att bleka tänderna hemma enkelt
 • Vilka är de behandlingsmetoder för en påverkade hörntand ?
 • hur du tar bort tand kalkyl utan tandläkare
 • hur man ska spendera mindre för vita tänder
 • hemlagad partialprotes renare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com