hemlagad tekniker för tandblekning

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-15
Clean , vita tänder är ett sätt att visa världen ditt vackra leende . Men unstained tänder är mer än bara en kosmetisk förbättring . De är ett yttre tecken på hälsa och hygien . Vi använder våra tänder varje dag tuggben och bita och som ett resultat , de är ständigt i kontakt med saker som kaffe eller te som fläckar dem . Få ett vitare leende är möjligt med dyra tandbehandlingar , men det finns några saker du kan göra med hushållsprodukter som kan förbättra ditt leende genom ljusning tänderna .

Salt och Soda Tandkräm

Lägg en msk . bakpulver och en halv msk . regelbundna bordssalt till en liten kopp . Häll i en msk . av vanligt vatten . Använd dina tandborste , blanda samman ingredienserna . När blandas ordentligt , borsta tänderna som vanligt med blandningen . Upprepa en gång dagligen tills önskad vithet uppnås .

apelsinskal Rub

Kombinera en msk . vart och ett av torkade och krossade apelsinskal och lagerblad i en liten skål . Med hjälp av en lätt fuktad finger , svep genom skålen och täck ditt finger med krossade blandningen . Gnid försiktigt med fingret över tänderna i fem minuter en gång om dagen . Upprepa tills önskad vithet uppnås .

peroxid och Soda Tandkräm

I en liten kopp , blanda två msk . bakpulver med några droppar regelbundet , konsumenternas grad väteperoxid . Blanda kombination med din tandborste . Borsta tänderna med hopkok som du gör med vanlig tandkräm . Detta recept kan användas för varje rengöring som en utmärkt ersättare för vanlig butik köpte-tandkräm .

Hemlagad Whitening Gel

Använda bakpulver och väteperoxid tandkräm recept , kan du skapa en hemmagjord gel som rivaler over-the receptfria stil blekning strips . Kombinera tandkräm blandningen i en liten bricka med två msk . regelbundna , mat-grade glycerol . Med hjälp av en tandpetare eller bomullspinne , applicera gelen på tänderna och le . Stäng inte dina läppar över gelen , eftersom detta kommer att späda ut den och tvätta bort det . Låt gelen sitta en längre tid än trettio minuter . Skölj munnen med vatten och torka tänderna bort med en ren handduk för att avlägsna gelen . Denna metod kan utföras dagligen tills önskad vithet uppnås .

Previous:nothing Next:Hur mycket ska jag betala för en tandkrona ?

Relaterade artiklar


 • Hur berätta om ett tandimplantat har kommit loss
 • hur har god munhälsa för god allmän hälsa
 • om tandvård anatomi
 • hur man har installerat proteser
 • hur man överlever livet utan tandläkare
 • Hur man väljer en tandkrona
 • hur återansluta Tandfasader
 • Varför är människors tänder behövs för att äta ?
 • hur man bleka gula missfärgade tänder snabbt
 • hur man underhåller vita tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com