hur man kan jämföra tandläkare

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-07
Tandläkare har många ansvarsområden när det gäller din munhälsa . Med hjälp av sin tandvård assistenter, rena de tänderna , fylla hål , utföra rotfyllningar och inspektera för tandköttsproblem . Välja en tandläkare som du tror är professionella och kan kräver att du undersöka alla tillgängliga alternativ i ditt område , ställa detaljerade frågor och utvärdera prestanda objektivt
1 .
Kontrollera att alla tandläkare du funderar på har sin examen som läkare i tandkirurgi ( DDS ) eller läkare i odontologi ( DDM ) . Detta säkerställer att de har deltagit i minst fyra år av dentala skolgång fick tillräcklig praktisk timmar och passerade undersökningar som skall anses behöriga av staten att utöva tandingrepp .
2 .
Besök med tandläkare och deras staber innan du bokar en tid för någon tandvård . Var uppmärksam på hur de behandlar sina kolleger personal , andra patienter och , viktigast , du . Notera om de frågar dig frågor om din tidigare tandvård , vad du letar efter i en ny tandläkare eller andra frågor av verklig oro över pengar.
3 .
Boka ett möte för en rutin eller mindre sådant förfarande som en tandrengöring med din top-val tandläkare innan du lämnar andra stora tandproblem över till dem . Utvärdera deras professionalism , aktualitet och noggrannhet . Observera om du var bekväm under förfarandet eller upplevt smärta på grund av eventuellt dålig praxis . Schemalägg din nästa rutin med den andra tandläkaren på listan om den första inte uppfyller dina kvalifikationer.
4 .
granska hur tandläkaren och hennes personal hålla diagram och register . Om du är bara i tandläkarpraktik två gånger om året , är det nödvändigt att de föra noggranna register över din tandhälsa .
5 .
Fråga andra patienter av tandläkare om deras ärliga åsikt om hans arbete , professionalism och prissättning. Ta detta råd i beaktande vid schemaläggning utnämningar .
6 .
hålla din egen dokumentation av dentala arbete genom särskilda kontor . Dålig tandvård kommer inte länge . Om en fyllning faller ut , se till att du litar på ett mer kompetent tandläkare för att göra reparationer .


Previous:nothing Next:Skillnaden mellan lumineers & faner

Relaterade artiklar


 • varför peroxid inte kan användas med amalgamfyllningar
 • hur du tar bort kalcium från tandproteser
 • vad är du för att ta visdomständer ?
 • typ av metaller som används för dentalt verktyg
 • blekning facket smärta
 • hur man fixar kantstötta porslin fasader
 • tandvård för personer utan försäkring
 • vattenkraft tandtråd säkerhet
 • hur man sparar pengar på tandvården genom några få enkla steg
 • hur du tar bort rött vin fläckar från tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com