tandimplantat svårigheter

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-16
Tandimplantat är tänder som opereras implanteras för att ersätta saknade tänder . Det kan vara en porslin tand skruvas fast i käkbenet eller porslin tand smält till en hög ädel metall post fast i käkbenet . Implantat ser ut och känns precis som verkliga tänder . Tandimplantat är permanenta . Även om ingen extra omsorg behövs för inopererade tänder , de kan bli ännu smittade eller avvisas .

Dental Inplant Infektion

Implant infektioner kan införas under operation . Dålig tandhygien kan också orsaka infektioner om patienten inte borsta tänderna noga eller använd munvatten . Infektion kan orsaka inflammation i tandköttet och ben som omger implantatet och kan även leda till avslag av implantatet .

Otillräcklig benmassa

För ett implantat ska lyckas , en tillräcklig mängd ben volym är nödvändig . Om den är placerad i käken med låg ben volym, implantatet kanske inte obligation väl till benet . De flesta människor måste genomgå ben ympkvistar att sänka risken för implantatet avslag eller komplikationer . För att skapa en transplantat , platser tandläkaren Benmaterial i käkbenet där den saknade tanden var . Benet frågan kommer att växa till käkbenet . Då tandläkaren kan sätta in i käkbenet efter som kommer att hålla kronan tanden .

patientens allmänna hälsa

Patienter som är i god allmän fysisk hälsa har vanligtvis inga komplikationer . De lider vanligtvis mindre av infektion och inflammation än de med hälsofrågor . Människor som har ett hälsotillstånd såsom högt blodtryck eller diabetes kan ha problem med bentillväxt från en bentransplantation , vilket krävs av de flesta som genomgår ett implantat .

Rökning Risker

Patienter som röker löper större risk för tandimplantat misslyckande . Om du röker , du tandläkare kan tyda på att du slutar röka under en tid före och efter att få implantatet . Detta skulle skära ner på infektion , inflammation och implantat avvisande .

implanterar Omedelbart

De flesta tandläkare kommer inte att placera kronan på posten tills efter tandköttet och käken har läkt från insättningen av inlägget . Placering kronan på samma dag efter införas kan leda till att implantatet misslyckas . Kronan bör placeras på posten flera månader efter det inlägget har planterats . När det är klart , är implantatet klar .

Previous:nothing Next:vad är dentala lim ?

Relaterade artiklar


 • Hur får man en god tandvård leende design
 • vad är en barntandvård ?
 • hjälp mot tandvärk med svullet tandkött och en skadad käke
 • hur man väljer rätt tandborste för ditt barn , barn och äldre barn
 • hur du hittar den tandhygienisten notering för maine
 • Hur man sköter om tandkronor
 • hur har frisk andedräkt - tips för att blåsa bort dålig andedräkt
 • substitut för dentala material
 • hur man får naturliga tandblekning hemma
 • vad är orsakerna till protesen lim misslyckande ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com