tandläkare rekommenderar tandborstar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-17
Oral hälsa experter rekommenderar tandborstar som innehåller mindre borsthuvuden , timers och mjuk borst-tre kvaliteter som finns i många elektroniska tandborstar . Tandläkare rekommenderar att borsta i två minuter för att säkerställa att en mun är tillräckligt ren . Mindre borsthuvuden kan få tillgång till svåra att nå ytor . Mjuk borst med rundade kanter hjälper till att minska tuggummi skada .

Oral B ProfessionalCare SmartSeries

Oral B 's tandborste roterar , pulserar och oscillerar att rengöra tänderna mer effektivt än motioner anställda av andra elektriska tandborstar . Tandborsten är populär bland tandläkare på grund av sina två -minuters timer och integrerad tryckgivare , som meddelar användarna när de borstar för hårt . Dess Djuprengör Mode eliminerar 99 procent av plack från svåra att nå platser , enligt Oral B. 4000-serien inkluderar uppgraderingar såsom " ytterligare en blekning läge och tre borsthuvuden i stället för en ", enligt Consumer Search . Amazon granskare berömma den två veckor långa batteritid , liksom . Den 5000-serien levereras med en separat trådlös display fönster att visa borstningstid och batteritid .

Sonicare FlexCare

Sonicare sysselsätter en sida till sida svepande rörelse som är skonsammare än roterande tandborstar . Dess borsthuvudet är ergonomiskt utformad med en konturanpassade och bredare borst för att möjliggöra bredare svepande motion. The tandborste successivt introducerar nya användare till elektriska tandborstar genom att långsamt öka sin makt som den används första 14 gånger , enligt Consumer Search . FlexCare inkluderar en standard borsthuvud och en kompakt version för svåra att nå områden . Den erbjuder en inbyggd sanitizer för att förhindra bakterier . Den integrerade timern bidrar till att garantera rekommenderas borstning tid. FlexCare erbjuder användarna tre lägen : . rena , känsliga , och massage för tandköttet stimulering

Ultreo Ultraljud tandborste

Detta tandläkare rekommenderar tandborste är den första i sitt slag att använda ultraljud vågor att eliminera bakterier och lossa plack . Den patenterade tekniken i kombination med sonic borst åtgärden tar bort " upp till 95 procent av plack från svåra att nå områden i den första minuten av borstning , " enligt företagets hemsida . Den har en inbyggd automatisk timer som stänger efter tandläkaren rekommenderade två minuters borstning tid . Timern signaler var 30 sekunder för att säkerställa att användare rengöra alla områden lika . Tandborsten visar batteriets tillstånd och erkänner när batteriet är fulladdat . Borsthuvudet innehåller en automatisk ersättning indikator som gör att huvudet att glöda när den bör bytas ut.

Previous:nothing Next:bör tänderna borstas innan krönet blekning strips ?

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en Valplast partiell protes
 • hur du tar en ledande till tandläkaren
 • orsakerna till tandköttsproblem
 • effekterna av läppen ringar på tänderna & tandkött
 • hur man kan bota gingivit
 • Varför har vi mun vakter ?
 • matsal idéer rum mittpunkten
 • tillverkning av tandproteser
 • protes borstar vs tandborstar
 • hur man rengör ett barns tunga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com