tandvårdskliniker på högskolor i Sacramento

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-14
tandkliniker drivs av högskolor tjäna två syften. Det första ger de studerande med praktisk erfarenhet , med som sker under ledning av en kvalificerad tandhygienist eller tandläkare. För det andra fungerar de som ett billigt alternativ till privat tandvård praxis . Inte alla kliniker erbjuder samma behandlingar eller tillhandahålla samma tjänster varje termin .

Sacramento City College

Sacramento City College erbjuder begränsad tandvård till studenter och allmänhet . Och med augusti 2010, höstterminen utnämningen tider är 07:45 och 12:45 pm på måndagar , 08:45 tisdagar och 12:45 pm på onsdagar . För vårterminen , utnämning tider är 07:45 på måndagar och tisdagar , och 7:45 och 1:15 pm på onsdagar . Under sommaren termin , är utnämningar planerat klockan 8:15 am och 12:45 måndag till torsdag . Det kostar inget för den inledande screening besök . Städning erbjuds för vuxna på $ 20 för den första utnämningen och $ 9 för varje nytt besök om upprepade rengöringar krävs. Kostnaden för barn är $ 16, och de flesta utnämningar för barn endast görs i februari . Om röntgenbilder tas på hela munnen för studerande användning , det finns ingen avgift , men om tandläkaren begär dem är avgiften $ 22 . Kostnaden för ocklusala tätningsmedel är $ vardera 9 . Kliniken accepterar privata försäkringar och Medi-Cal .



Sacramento City College Tandhälsa Clinic

3835 Freeport Ave .

Rodda Hall , RS135

Sacramento, CA 95822

916-558-2303

SCC . losrios. edu

Western Career College

Western Career College , även känd som Carrington College , erbjuder städning och tätningsmedel för både vuxna och barn . Tätningsmedel finns också om det behövs . Det kostar inget för rengöring och hygien relaterade tjänster , och röntgen är $ 10. Betalningar med kontanter bara , och inga checkar , kreditkort , eller försäkringar accepteras . Clinic timmar , och med augusti 2010, från 08:00 till 11:00 tisdagar , från 13:00 till 04:00 onsdagar och 08:00 till 16:00 torsdagar .



Western Career College

8909 Folsom Blvd .

Sacramento, CA 95826

916-361-5168

sacpros. org

Tips

Allt arbete utförs av studenter och måste kontrolleras regelbundet av instruktörer . Detta innebär att utnämningar kan vara två timmar eller mer , så ge dig själv gott om tid . Om du inte kan hålla din utnämning måste du avboka minst 48 timmar i förväg . På grund av efterfrågan på tjänster , kan kliniker bar patienter som inte infinna sig .



Vissa kliniker kommer att acceptera skriftliga order från en personlig tandläkare att utföra specifika arbete, såsom Röntgenstrålning. Detta kan resultera i betydande besparingar . Eftersom det huvudsakliga syftet med kliniken är att utbilda studenter , beror tillgången på tjänster på antalet studenter och de förfaranden som de behöver utbildning . Dessa förfaranden kan variera från termin till termin .

Previous:nothing Next:nackdelar med tandblekning





Relaterade artiklar


 • marinblå ledamöter tandvård krav
 • Skillnaden mellan lumineers & faner
 • Hur hängslen arbete på tänderna ?
 • hur man bevarar friskt tandkött och god andedräkt naturligt
 • användning av proxy tandvård penslar
 • nattvakt biverkningar
 • hur man kan bli av en tandvärk utan medicinering
 • xylitol hälsorisker
 • OSHA tandvård krav
 • bruxism missbruksbehandling




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com