Hur skannar jag x - ray film?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-08-25
Röntgen maskiner kostar mycket pengar . Ett hem röntgen kit kan göras från vanliga produkter som finns i de flesta hem . En flatbäddsskanner används för att skanna fotografier eller dokument finns lätt tillgängliga på sparsamhet eller andra lågprisbutiker för några dollar . Hem röntgen kit ger ett bra alternativ även om du har en flatbäddsskanner . Enheterna kan användas om du oåterkalleligen förändras skannern i processen att omvandla det till en röntgen-scanner . Om du har kit behöver du inte en skanner för dina andra scanning behov . Ljuskällan levereras med skannern räcker inte för skanning röntgen-en extern belysning källa kommer att behöva tillverkas

Du behöver :
Scanner
. . Skruvmejsel.
Programvaran för skanning.
Kartong.
Aluminiumfolie.
Lim.
Sax.
Glödlampor ( med lampa bostäder) .
Transparent engångs-användning bordsduk , silke eller skiss på papper.

Ändra Scanner


1 .
Testa skannern för att kontrollera att den fungerar ordentligt .
2 .
Ta av locket till flatbäddsskannern. Detta förfarande ofta kan utföras genom att helt enkelt öppna locket 90 grader från sin stängt läge och lyft bort det . Du kan bli tvungen att ta bort gångjärnen .
3 .
Ta bort det yttre skalet av flatbäddsskannern. Ta bort skruvarna som fäster den övre halvan av den yttre skal ( den del som innehåller glasfönster ) och lyfta den övre halvan av den nedre delen av det yttre skalet .
4 .
Koppla bort lysrör röret ljus . Denna del är den långa vita röret som går bredden på sängen och lyser upp objekt du vill skanna . Det kan kopplas bort genom att skära av kabeln som är ansluten till röret (vanligtvis vit ) eller genom att reversibelt koppla bort kabeln från kretskortet eller lampa så att du kan konvertera skannern tillbaka till en konventionell scanner .
5 .
tillbaka den övre halvan av den yttre skal av skannern . Sätt tillbaka skruvarna för att säkra den övre halvan av den nedre halvan av det yttre skalet .
6 .
Testa skannern förmåga att skanna objekt med en extern ljuskälla ( t. ex. en skrivbordslampa ) i stället för ljuskälla medföljer skannern . Föremål , såsom saxar , på glasfönster av skannern . Täck dem med ett papper att agera som en ljus diffusor . Placera lampan ovanför skannern . Skanna som vanligt med den programvara som ingår med skannern för att se den skannade bilden .

Skapa en Illumination Källa


1 .
Klipp och kasta flikarna på toppen av en pappkartong . Lådan bör helst vara storleken på glasfönster av skannern , men lådan kan vara något större eller mindre om det behövs .
2 .
Limma aluminiumfolie för att varje yta på insidan av rutan för att skapa en reflekterande yta som även producerar belysning .
3 .
Skär ett hål eller hål något mindre än storleken på ljus eller ljus du kommer att använda som en ljuskälla ( ljus från gamla lampor , till exempel ) på motsatt sida av öppnandet av lådan . Hålen ska vara dimensionerade så att lamporna kan passa väl in i hålen.
4 .
Sätt ljusen från gamla lampor eller lampor med enskilda glödlampa höljen i hålen i rutan . Ljuskällorna ska vara vänd öppnandet av förpackningen.
5 .
Lim öppet engångs-användning bordsduk , silke eller skiss papper till den öppna sidan av lådan för att skapa diffust , även ljus .

Scan X-ray Film


1 .
Placera röntgen film om glasfönster av skannern .
2 .
Block den oanvända delen av glaset fönstret med kartong från en låda ( prova flingpaket ) . Använd sax för att klippa kartong för att passa oanvända delar av glas .
3 .
Placera ljuslåda på skannern med glödlampor nedåt . Slå på belysningen. Scan X-ray film med hjälp av det program som följde med skannern eller andra fria open source -programvaran för skanning .


Previous:nothing Next:dental laser instrument

Relaterade artiklar


 • vad är en vestibulära yta ?
 • behandling med antibiotika för dålig andedräkt
 • hur man får tandställningen tas bort
 • hur man använder tugga pinnar
 • olika dentala instrument
 • hur man får vitare tänder : Ge din hackar en behandling
 • Vilka är fördelarna med elektriska tandborstar för barn ?
 • hur du tar en ledande till tandläkaren
 • Hur man sköter om munnen efter att ha en infekterad tand drog
 • Vad kan jag använda hemma för att lindra smärtan av tanden abscess ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com