Wyoming tandläkarpraktik ordningslagen rulesand

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-08-24
Wyoming bestämmelser som reglerar tandvården kräver tandläkare vara licensierade av staten styrelse tandvård examinatorer . State Board of dental examinatorer fastställer de regler och föreskrifter för tandläkare i Wyoming . Styrelsen förkunnar en hög standard och hög kompetens för praktiserande tandläkare . Styrelsen har tandläkare som ansvarar för behandling av patienter med respekt , respekt för såväl deras individuella behov och deras rätt till privatliv . Patienterna måste också hållas fullständigt informerade och ge sitt samtycke till någon behandling som utförs av tandläkare .

licenskrav

Ny tandläkare som vill praktisera i Wyoming måste få tillstånd att utöva tandläkaryrket i Wyoming . State Board of dental examinatorer fastställs licenskrav för tandläkare som omfattar examen från ett ackrediterat tandläkarhögskolan samt uppnå passerar betyg på alla statliga eller regionala kliniska tillstånd undersökning . En ny tandläkare måste visa kompetens inom områdena endodonti , protetik , parodontologi och reparativ tandvård. En kandidat för licensiering måste också passera en säkerhetsprövning.En erfaren , praktiserande tandläkare att flytta till Wyoming från en annan stat kan få licens för att praktisera i Wyoming genom att lämna in bevis för examen från ett ackrediterat tandläkarhögskolan , bevis för att överföra betyg i kompetens-baserade undersökningar , bevis på en aktuell tand körkort i en annan stat och styrka minst 5000 timmar eller fem år av fortsatta praxis i denna medlemsstat . Tandläkaren måste också passera en säkerhetsprövning

Tandläkare Krav

Under Wyoming föreskrifter , är tandläkare ansvarig för en hög nivå på omsorg och färdighet i hela sin praktik , om ett förfarande utförs av tandläkare eller assistenter som arbetar under tandläkare : s tillsyn . En tandläkare är ansvarig för att hålla upp med professionella metoder och standarder inom yrket . En tandläkare kan inte delta i falsk marknadsföring. Om en tandläkare har drabbats av en sjukdom eller sjukdom som kan påverka kvaliteten på vården för patienterna , måste staten styrelse tandvård examinatorer anmälas .

Anesthesia Administration

Under Wyoming regler och förordningar, administrera anestesi är hårt reglerad av styrelsen för dentala examinatorer . Reglerna omfatta förvaltningen av allmän anestesi , lokalbedövning och lustgas inandning smärtlindring . En tandläkare måste bevisa kompetens innan du blir ombedd att administreras narkos . Medan administrera narkos , måste en tandläkare praktik lämpliga akutåtgärder , såsom att få en patients medicinska historia , övervakning patientens vitala tecken och att hålla patienten under observation under hela förfarandet. State Board of dental förarprov skall förvissa sig om att alla regler och förordningar är uppfyllda innan den utfärdar ett tillstånd att låta en tandläkare att administrera narkos .

etiska kod

enlighet med de regler och förordningar som styr tandläkare i Wyoming , tandläkare har en skyldighet att hålla patienterna underrättas med avseende på föreslagna förfarandena och att tillåta patienterna att fatta egna beslut om behandling och möjliga alternativ . Tandläkare skall också föra journaler och hålla dem hemliga. Tandläkare Det krävs dock , att göra en patients journaler tillgängliga för patienten och andra tandvården på begäran .Enligt Wyoming s tandläkarpraktik regler, tandläkare skyldig att hålla sig uppdaterad med gällande praxis och information . De är också skyldiga att söka samråd när ytterligare eller utomstående expertis kallas för .

Previous:nothing Next:hur fick dålig andedräkt med hushåll ingredienser

Relaterade artiklar


 • keramiska hängslen Pro och nackdelar
 • hur man ska behandla morgon muntorrhet
 • hur man ska behandla dålig andedräkt eller dålig andedräkt hemma
 • hur man kan bli av svarta prickar på löständer
 • fakta om dentala polymerer
 • hur man ser söt med tandställning
 • svart tand och neuralgi
 • Varför ska du ha tandvård band istället för hängslen ?
 • Vad kan jag göra om mina tänder är lösa på grund av benförlust ?
 • akryl kontra porslin ocklusion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com