Oral-B eltandborste

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-04-27
År 2007 var Oral-B Professional Care 7850 tandborste heter den bästa elektriska tandborste av Consumer Sök . Det finns en mängd andra Oral B Elektriska tandborstar i olika prisklasser . Det finns sannolikt ett som passar de flesta någon budget och tandvårdsbehov

Betydelse

Den pulserande och oscillerande rörelse penslar i Oral-B tandborstar är integrerad i att ta bort plack från tänderna . Pulsering man i ett -och- ut rörelse med penseln huvudet, medan oscillationen ger god sida till sida rörelse . Förutom penseln agerande , är den manuella användningen av elektrisk borste fortfarande av stor betydelse. Människor måste vara säker på att nå fronter och ryggen på alla sina tänder när du borstar , även när du använder en elektrisk tandborste.

funktioner

" tidning Dentistry " hävdar att medan alla elektriska tandborstar fungerar bra , linjen av Oral-B eltandborstar tenderar att ge bättre plackborttagning . Personer som använder Oral-B tandborstar har färre dentala sjukdomar såsom karies och tandköttsproblem. Den " tidning Orofaciala Ortopedi " hävdar att alla versioner av Oral-B eltandborstar överträffade andra märken när det gäller plackborttagning (se Resurser nedan) .

Typer

Oral-B elektriska tandborstar varierar i pris från några dollar till över $ 100. Det finns grundläggande spin-borste modeller tillgängliga för inköp i din butik eller apotek kassan gången . Mer avancerade modeller har laddbara tandborstar , och modeller med utbytbara borsthuvuden hålls ofta bakom låsta fall som de är heta objekt för stölder .
De flesta av Oral B eltandborste modeller i de högre priserna uppgår komma med garantier som kan förlängas för en nominell avgift .

Typer

Sonic tandborstar sägs ge mer än 30. 000 borsttag per minut . Samtidigt som det finns viss oro för att detta kan skada tandemaljen eller harts på borazonverktyg-tänder , sådana påståenden är falska , enligt " Journal of Dentistry . "
Oral B eltandborste har en sonic borste som kallas Oral-B Sonic Complete . Denna borste ger dig möjlighet att välja från en mängd olika sonic hastigheter . Den har även en mjuk läge för mildare rengöring av tungan och tandköttet . Det fungerar på en 2- minuters timer och försäkrar användarna att noga borstas med denna modell i denna spännvidd i tid kommer att resultera i de renaste tänderna möjligt utan ett besök till tandläkaren.

Historia

Den första elektriska tandborste patenterad 1880, men såldes först 1939 ( i Sverige ). Den Broxodent var en elektrisk tandborste som först infördes genom Squibb läkemedel för American Dental Association 1960. Båda dessa modeller tycker jag är ganska primitiv jämfört med en av dagens topp elektrisk tandborste modeller , men var utan tvekan nyckeln i avancerad forskning krävs för att skapa modeller som Orla B eltandborste och dess många varianter .

Fördelar

Tandläkare säga att någon form av borsta tänderna är visserligen bra för övergripande oral hälsa , men de flesta är snabba med att konstatera att elektriska tandborstar har ett försprång framför manuell sådana . Förebyggande och borttagning av plack är den överlägset största nyckeln till att behålla dina egna friska tänder . Oral-B eltandborstar kan påstå en enorm roll i dessa förebyggande och tandhälsa underhåll .

Previous:nothing Next:rota buckla elektrisk tandborste

Relaterade artiklar


 • om proteser
 • bra endodontist
 • hur man har ett friskt leende
 • om Dental Labs
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • tandblekningsmedel & min bro
 • Oral-B eltandborste
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com