hur man bleka löständer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-04-29
Tandblekning tandkräm , geler och andra produkter kan ge dig ett ljust och vackert leende . Tyvärr kan dessa produkter inte användas på löständer , eftersom de kan förstöra löständer och till och med skada tandköttet . Det finns flera andra metoder som du kan använda för att rengöra din löständer och få dem tillbaka till sin ursprungliga färg
1 .
Börja med vitare tänder innan du får din falska tänder. När du får löständer , din tandläkare matcha färgen på löständer till tänderna i munnen . Genom att få dina tänder vit innan du får ditt löständer , kan du se till att de falska tänder kommer att bli en ljus , vit ton .
2 .
Borsta löständer med bakpulver på slutet av varje dag . Bakpulver tar bort både fläckar och störande lukter från löständer . Få borstar av din tandborste tillräckligt våt så att bakpulver fastnar på borsten . Doppa änden av penseln i bakpulver och försiktigt borsta löständer . Gör detta för cirka 60 till 90 sekunder . Använd varmt vatten för att skölja dina löständer när du är klar .
3 .
Använd ättika att rengöra din löständer som ett annat alternativ. Med hjälp av en koncentration av 60 procent vatten och 40 procent vinäger , blöt löständer för någonstans mellan 5 och 15 minuter . Ta bort tänder från koncentrationen och doppa i slutet av din tandborste i den . Sedan borsta löständer för 60 till 90 sekunder . Skölj tänderna noggrant i varmt vatten för att ta bort ättika . Gör detta varje kväll för att hålla din falska tänder rena och vita .
4 .
Blötlägg dina löständer varje kväll i en kombination av vatten och en mild diskmedel som ett tredje alternativ . Det kan verka som en " no-brainer " , men denna tvål är ett enkelt sätt att ta bort fläckar från dina löständer . Efter en vecka eller så , kommer du att märka även dina tänder ser lite ljusare . Placera inte mer än en ärt- storlek mängd diskmedel i 1 /2 kopp varmt vatten . Låt tänderna blöt i ca 5 till 10 minuter och sedan borsta dem på samma sätt som om du använder vinäger . Skölj tänderna ett par gånger för att kontrollera att det finns ingen tvål kvar på dem .
5 .
Använd en protes renare ( Efferdent , till exempel) och en protes borste för att borsta tänderna minst en gång om dagen för att ta bort fläckar . Gör detta varje kväll efter du har gjort en av de listade metoderna i steg 2 till 4 , som ett sätt att rengöra din löständer .

tips och varningar


 • Steg 2 till 4 är separata metoder för att bleka dina löständer . Med andra ord ska du blöta inte dina löständer i diskmedel och sedan borsta dem med bakpulver . Prova varje metod att lära sig vilket som fungerar bäst för dig. Borsta löständer efter varje måltid. Detta hjälper till att hålla alla dina tänder rena och vita . Undvik drycker och mat som fläcken löständer . Kaffe och läsk är två produkter som är dåligt fläcken löständer .
 • tipsen ovan kommer helt enkelt hjälpa till att hålla dina löständer sin ursprungliga färg. Det enda sättet att du verkligen kan " bleka " löständer är att besöka en tandläkare . Dessa personer använder en speciell produkt, som görs speciellt för löständer . Det är därför det är så viktigt att få dina tänder professionellt whitened innan du får din löständer . Använd aldrig blekmedel eller någon normal tandblekning produkter på löständer . Du kommer att skada löständer och tvingas få nya .


 • Previous:nothing Next:om gratis tandkliniker

  Relaterade artiklar


 • tandblekningsmedel & min bro
 • bra endodontist
 • om Dental Labs
 • hur man bleka löständer
 • om gratis tandkliniker
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • Oral-B eltandborste
 • rota buckla elektrisk tandborste
 • om proteser
 • hur man har ett friskt leende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com